Acasa InternationalExterne Rusia sustine ca noile sanctiuni ale UE impotriva Iranului sunt “inacceptabile”

Rusia sustine ca noile sanctiuni ale UE impotriva Iranului sunt “inacceptabile”

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Noile sanctiuni impotriva Iranului subineaza eforturile internationale privind gasirea unei solutii referitoare la programul nuclear iranian si pune piedici cooperarii dintre Moscova si Vest, in aceasta chestiune.


Acestea submineaza eforturile comune privind gasirea unei solutii politice si diplomatice la programul nuclear iranian, dar arata si dispret fata de prevederile atent coordonate si calibrate ale rezolutiilor Consiliului de Securitate al ONU”, se arata intr-un comunicat al Ministerului rus de Externe, citat de Reuters. Desi in cursul zilei de luni Rusia a criticat atacul presedintelui iranian la adresa lui Dmitri Medvedev, comunicatul Ministerului de Externe arata ca Moscova este nemultumita de noile sanctiuni adopotate luni de UE impotriva autoritatilor de la Teheran. Documentul mai afirma ca, “am constatat cu regret ca recentele masuri adoptate de UE si Statele Unite, menita sa puna presiune pe Iran, demostreaza dispretul acestora fata de principiile cooperarii”.

0 comentariu

Paddy 13-04-2010 - 19:52

sunt, de regula, apanajul tabloidelor. Tabloidele au inundat „piata” print. Mult mai interesante ar fi, cred eu, analizele corecte si documentate, la obiect, a stirilor doar aparent de duzina din tara si din strainatate.

Iar, in treacat fie spus, „cititorul serios de print” nu agreaza oricum „stirile bomba”. Poate mai cugeta jurnalistul Alecu Racoviceanu.

sorge 13-04-2010 - 20:16

Acest zir[NO OFFENCE ! ] va fi capul de pod rus ,pt viitoarele algeri prezidentiale din Romania .
Stirile bomba vor fi stirile care vor proveni din tehnica serviciilor secrete si chiar va deveni o oficina rusa cu tehnicieni ,ca in vremurile bune .
Draga Ziua Veche ,ati inceput sa semanati cu Pacala cind s a bagat sluga la popa si s a angajat pe taiatul nasului .
Este adevarat ca pe timp de criza ,te faci frate cu .racul sa treci puntea ,dar sa nu uitati ca o data bagat capul ,nu l mai scoti din botul lupului .
Chiar acum vorbeste Adrian Thiess la B1tv.

Corcodel de Parpange 14-04-2010 - 02:31

Astept cu nerabdare aparitia, consider ca DL. RACOVNICEANU este GARANTIA SERIOZITATI si a PROFESIONALISMULUI. F E L I C I T A R I.

Viorica Ianc 14-04-2010 - 03:53

senectutii! (cred ca am scris corect),
exprimata de Gorbaciov. Un pic de
zambeala si-mi aduce aminte de iliescu.
La cel din stanga lui puterea faciala
este mai evidenta decat puterea fruntii.
Iar la cel din dreapta la privirea pe sub
ochelari i-as adauga o pata pe sanatatea
cheliei ! Toti trei exprima caractere
puternice !

Succes la vanzari !

aristotel 14-04-2010 - 05:45

ce increcerede sa ai in astia? si ce seriozitate si corectitudine visati? da pixelii pusi la filmuletul cu pumnul lui Base i-or sterge acuma? Thies asta e un smecher tip Vanghelie, dar care vorbeste mai gramatical….pe timp de criza banii n-au miors…sint de ros.

aristotel 14-04-2010 - 05:49

voi ce dracu cautati acolo, niste papa bunut ca sinteti lefteri? de supliment a aziuns brandul ZIUA? pacat de voi si de talentul vostru.

MitzaHari 14-04-2010 - 10:06

Felicitari din provincie.
MATUSA.

ulivia 14-04-2010 - 10:25

Stimabililor ,sa intelegem ca v-ati dat cu gorbaciovist-kgb-istii?Ce-i cu acest ziar PUTEREA?Voi ati uitat ca Gorbaciov este cel care l-a adus pe ASASINUL iliescu ion la PUTERE IN Romania postdecembrista,dupa crimele kgb-iste din dec.1989 ca sa experimenteze perestroika transformarii securist-comunistilor in falsi capitalisti?Gorbaciov este cel mai mare dusman-kgb-ist al Romanie alaturi de iliescu ion si Basescu traian..

ulivia 14-04-2010 - 10:27

..Pastrati-va demnitatea d-lor jurnalisti.

mariusmioc 14-04-2010 - 12:08

Declaraţiile lui Gorbaciov despre revoluţia română, consemnate în ziarul „New York Times” din 24 decembrie 1989: http://wp.me/pjejF-1Ri

Huhu 14-04-2010 - 16:50

Huuuuuuuooooooooooo!!!!!

ahaha 15-04-2010 - 16:12

se pare ac sistemul tau de valori a deraiat major de la traiectoria normala. Daca si pixelatul (vezi trucajul de la alegeri) Racoviceanu a ajuns o garantie a seriozitatii nu cred ca mai ai scapare

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult