Ruşii au omorât 49 de islamişti în Caucaz | Ziua Veche
Acasa InternationalExterne Ruşii au omorât 49 de islamişti în Caucaz

Ruşii au omorât 49 de islamişti în Caucaz

scris de C.F.V.
1 afisari

Patruzeci şi nouă de combatanţi au fost ucişi în Caucazul de Nord în cadrul unei operaţiuni speciale de amploare organizate în mai multe republici din această regiune şi la care au participat toate structurile de forţă ruse, a anunţat duminică Comitetul naţional antiterorist rus, citat de Interfax.
Armata rusa nu vrea standarde NATO (foto pixdaus.com)

‘Acţiunea coordonată a permis să se pună capăt activităţilor duse de mai mulţi şefi de bandă odioşi, de membri ai bandelor şi complicii lor, fiind nimicit substanţial sistemul în care ei operau’, se arată într-un comunicat al Comitetului. Au fost ucişi 49 de rebeli, între care nouă şefi de grupări combatante, precizează comunicatul.
Regiunea Caucazului rus se confruntă în ultimii ani cu o intensificare a violenţelor, rebeliunea islamistă, ale cărei rădăcini provin din cele două războaie care au devastat Cecenia în anii 1990 şi la începutul anilor 2000, arătându-se din ce în ce mai activă. Atacurile sau exploziile frecvente vizează în special forţele de ordine şi responsabilii din aparatul de stat.

7 comentarii

un crestin 21-10-2012 - 17:35

Au de invatat americanii de la rusi.

Erwin.de 21-10-2012 - 21:05

Americanii sunt tampiti ca si multi comentatori cretini pe forum
Islamistii ca si religia lor a PACII se omoara si intre ei.
Cel condamnat este saracul statutz Israel care intr-adevar este
o victima a istoriei……….

tomi 21-10-2012 - 23:42

@Erwin.de, indrugi doar prostii, cum pot fi islamistii teroristi? Ei sint doar numiti teroristi in rusia sint cecenii teroristi, in turcia sint curzii, in italia este mafia,in spania este ETA, in irlanda este ira in franta sint corsicanii, dar in Israel nu sint numiti teroristi, ei sint pasnicul si cultivatul popor palestinian cu organizatiile lor umanitare, numite hamas, hizbula, fratii muhulmani, jihadul islamic etc. Noi sintem barbarii care dupa ce incasam citeva sute de rachete din gaza sau din libanon, percutam si noi asa de ochii lumii, ca oricum onu se va intrumi in jumatate de ora sa ne condamne pentru marea crima de a te apara. Nu am putere sa-ti mai explic cam cum stau lucrurile, chiar am vazut acu jumatate de ora un reportaj facut de televiziunea noastra in Libia, desigur erau dotati cu acte de reporteri englezi, democratia in Libia de dupa Gadafi este perfecta, oamenii se tem sa iasa pe stazi, se fac arestari fara temei, bande de derbedei islamisti, el quaida circula pe strazi si isi fac singuri legea si dreptatea. Si cine i-a sprijinit? Nato si americanii. AU SI PRIMIT MULTAMUL, CU LINSAREA AMBASADORULUI AMERICAN SI PULVERIZAREA CONSULATULUI DIN Bengazi. Ceea ce astept cu nerabdare este intr-adevar ziua cind vom incepe noua cruciada, spre eliminarea islamului ca religie. Arabii pot alege tot ce vreau,crestinism, budhism, iudaism, dar nu islam,religia care a facut cel mai mult singe in lume, acest blestem al omenirii trebuie sa dispara.
tomi

urbos 22-10-2012 - 00:28

Ma ji dane ma, io nu pot fi legionar, pentru ca-s democrat, d-aia viermii ca voi, care distrug libertatea si valorile democratice oriunde imput locul, trebuie starpiti. Probabil ca singura calitate a legionarilor era ca va urau asa cum meritati, paraziti blestemati.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 23-10-2012 - 03:22

–,, Probabil ca singura calitate a legionarilor era ca va urau asa cum meritati, paraziti blestemati.”— ……….Si reciproca este ,si ramane VALABILA ! Iar ,amanuntul ca un GONOI se declara democrat , si mai mult decat atat membru al PNL din RO. manica , nu face decat sa arunce cu kkt. daca mai era cazul pn Floacea de Crin , pastisata de ….ca.ca.RAU ! sandudobre de pogonici amputzhi locul ,indiferent unde te plasezi (pt. moment, gratie orientarii si intereselor unor gonoaie ca tine )….

tomi 21-10-2012 - 23:44

Ia mai taci din gura bestie, iar ai mincat ciuperci bade urbos?

destinul 22-10-2012 - 23:05

Un cretin ca Urbos poate fi luat in seama numai in groapa cu gunoi.
Un astfel de individ si alti ca el nu fac decat sac se inoarca odata si odata
aceste rafale de ura chiar impotriva lor.Istoria a dovedit-o!
Aceste bestii amarate sunt platiti sa faca astfel de catre haitele extremiste naziste,fasciste si islamiste,cu toate ca sunt constienti ca adevarul este altul…..
Spune-mi cu cine mergi ca sa-ti spun cine esti!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult