Acasa InternationalExterne S-o facem împreună! Vezi de ce s-au revoltat ruşii VIDEO

S-o facem împreună! Vezi de ce s-au revoltat ruşii VIDEO

scris de M.A.
372 Afisari

S-au revoltat ruşii, după ce un clip electoral li s-a părut mult prea erotic. În schimb, la fel ca în România, nu se revoltă deloc când conducătorii le calcă drepturile-n picioare.

S-o facem impreuna

S-o facem impreuna - Давай сделаем это вместе

Clipul electoral, lansat de partidul lui Vladimir PutinRusia Unită„, înainte de alegerile legislative, care urmează să aibă loc la 4 decembrie, înfăţişează pe o tânără focoasă, care se îndreaptă spre cabina de votare. Până să intre să voteze, se încinge într-atât de mult, încât trage cu forţa în cabină şi un tânăr.

După un timp, cei doi ies împreună, aranjându-şi părul şi hainele. Spotul electoral controversat are mesajul: “S-o facem împreună!” (Давай сделаем это вместе ).

Potrivit protv.md, spotul a dat naştere la nemulţumiri şi proteste. Acesta ar încălca legislaţia Federaţiei Ruse, cu privire la alegeri, prin care în cabină de votare nu poate intră mai mult de o persoană. Iar ceea ce se presupune că au făcut cei doi în cabină se pedepseşte prin lege cu aproximativ 1000 de ruble ruseşti, fiind calificat drept huliganism.

Membrii partidului „Rusia Unită” declară că spotul a fost lansat fără acordul lor sub comandă unui grup de tineri „creativi”. Echipa care a realizat filmuleţul spune că acesta ar fi pur şi simplu „tare”.

Cum respectă partidul lui Putin democraţia

Rusia Unita afise

Rusia Unita afise

Acest episod poate fi privit ca un moft sau doar o metodă de a recuperare a celor nouă procente de popularitate pierdute în ultima săptămână. Partidul Rusia Unită, al premierului Vladimir Putin, este acuzat de lucruri mult mai grave: induce în eroare alegătorii.

Cum? Afişele partidului răspândite prin Moscova sunt, practic, identice cu afişele oficiale care îndeamnă populaţia să voteze.

Sute de panouri au fost instalate de curând în oraşul Moscova, din ordinul Comisiei Electorale Municipale, pentru a încuraja alegătorii să meargă să voteze la 4 decembrie în aceste alegeri legislative, considerate o etapă către alegerile prezidenţiale din martie 2012, la care Putin şi-a anunţat candidatura. Afişele Comisiei, imprimate în albastru, roşu şi alb, culorile steagului naţional, înfăţişează siluete de copii, adulţi şi bătrâni, împreună cu inscripţia „Veniţi şi votaţi!”.

Afişele electorale ale Partidului Rusia Unită, care au fost instalate săptămâna aceasta la Moscova, uneori chiar lângă cele oficiale, înfăţişează exact aceleaşi siluete, pe exact acelaşi fond, în aceleaşi culori, dar au inscripţia „Să păstrăm / Pentru viaţă, pentru oameni”.

Afişele respective reprezintă doar una dintre numeroasele încălcări comise de partidul lui Vladimir Putin în cadrul acestei campanii electorale.

5 comentarii

salut 09-11-2011 - 17:17

Mda, mesajul e mobilizator, chiar…inaltator, daca ZV permite expresia 😉

Ela 09-11-2011 - 18:32

Bmecte. Bmecte.. Cam aggitati sunt ! Cam aggitati.. Oare care este temperatura din încaperile sediilor „Rusia Unita”?

romulus 09-11-2011 - 18:33

mda, aceeasi tara de curve sovietice.Nu s -a schimbat nimic in esenta.

Ela 09-11-2011 - 18:56

Mai bine tipa tragea în cabina pe Vova..! Era mai efficient pt ea.!

Marius Bâtcă 09-11-2011 - 20:04

@ Ela
Daca tot e Baconschi pe la voi, sper ca l-ati tratat si voi omeneste cu niste галушок і горілка з перцем!
тому що ми сусіди

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult