Acasa InternationalExterne Sarkozy: “Daca pierd, ma retrag din politica”

Sarkozy: “Daca pierd, ma retrag din politica”

scris de A.H.
1 afisari

Nicolas Sarkozy a declarat pentru postul de televiziune Canal+ ca isi va asuma „consecintele” unei infrangeri, in cazul in care socialistul François Hollande va fi ales duminica.

Sarkozy: "Daca pierd, ma retrag din politica"

Presedintele in exercitiu a declarat ca doreste „sa fie ales pentru (un nou mandat de) cinci ani presedinte al Republicii„. „Dar daca nu se va intampla asa, imi voi asuma consecintele„, a declarat el. In opinia sa, „este normal. Ar trebui sa ai o peronalitate bizara ca, atunci cand francezii isi spun ceva, tu sa consideri ca poti sa continui ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic„.

Eu nu sunt asa, viata mea nu este asa, nu aceasta este conceptia mea despre lucruri. Viata este un miracol! Am in fiecare zi convingerea ca se poate intampla orice, ca poti lua un microb, (face) o boala, un accident. Eu nu am aceasta obsesie a vidului, imi place viata prea mult„, a spus el.

De fiecare data cand a fost intrebat in legatura cu acest subiect, Sarkozy a declarat ca va renunta la politica in caz de esec, afirmandu-si totodata increderea in victoria sa. François Hollande, clasat primul in turul intai, cu 28,6% din voturi, se afla intr-o pozitie buna pentru castigarea alegerilor prezidentiale prevazute duminica in fata presedintelui-candidat (27,2%), pe care toate sondajele il prezinta ca perdant.

Socialistul si-a consolidat pozitia de favorit in urma unicei dezbateri dintre cele doua tururi, miercuri seara, un schimb aspru de replici, in cursul caruia Sarkozy nu a reusit sa isi destabilizeze adversarul.

10 comentarii

Ciu Huhu 05-05-2012 - 00:46

Astia-s doi evrei ce se ”lupta” pentru functia suprema intr-un stat neevreu, francez, DUMNEZEU E NEBUN!

BULA 05-05-2012 - 00:54

Daca francezii sunt condusi de evrei, asta dovedeste ca sunt mai prosti ca evreii. Ai tu alta explicatie mai buna ?

Ciu Huhu 05-05-2012 - 01:02

Ai dreptate!
Totusi Dumnezeu dovedeste ca-i nebun, in acest caz!

BULA 05-05-2012 - 01:27

Dumnezeu se ocupa cu treburi importante, nu sta sa-i pazeasca pe francezi, sa nu-i voteze pe evrei la conducerea Frantei.

Ciu Huhu 05-05-2012 - 01:30

Corect!

Ciu Huhu 05-05-2012 - 01:32

Totusi Dumnezeu ar trebui sa le lumineze mintea cretinilor francezi!

tomi 05-05-2012 - 02:06

Exact asta este taina succesului la francezi ca nu sint boi primitivi ca voi si stiu bine ca nu pot iesi din rahat fara mintea si inteligenta evreilor. Iata cit de departe ati ajuns si cit de mult a progresat tara cu derbedei ca voi si fara evrei pe care i-ati alungat cu huliganismele si legionarismul vostru.!!!
tomi

ValVerde 05-05-2012 - 04:23

Dumnezeu e mina-n mina cu Moise si s-au inteles sa le vinda fabricile si uzinele.

Am auzit ca Mohamed vrea sa le cumpere ca fiare vechi.

Francezii isi vind tara.

Carpa Ciu Huhu 05-05-2012 - 04:33

tomi mare perdere ca ai plecat , si au ramas tigani nostri de isprava si care ne conduc pe noi colmi de tivilizatie si burastare.

Lupu Ardelean 05-05-2012 - 08:30

Saracul de Sarkozy,din momentul in care i-a spus lui Obama ca Bibi Netanyahu e un mincinos , au stiut ca Sarah o sa aregleze contul cu el…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult