Acasa InternationalExterne Satra din Saint-Etiene se fugareste cu politistii francezi

Satra din Saint-Etiene se fugareste cu politistii francezi

scris de Ziua Veche
9 afisari

.Romii din Romania instalati la Saint-Etienne, in sud-estul Frantei au fost evacuati, vineri, a unsprezecea oara de la inceputul anului si a opta oara din luna mai, relateaza Le Monde, in editia electronica de duminica.


Evacuarea de vineri a fost cea mai mediatizata, deoarece ea a intervenit chiar dupa discursul presedintelui francez, Nicolas Sarkozy, cu privire la securitate, dar ea este cea de-a unsprezecea de la inceptului anului si ce-a de-a opta din luna mai. De fiecare data, romii s-au instalat in alta parte ori s-au intors pe acelasi teren de unde au fost evacuati vineri. Dar de aceasta data prefectura este hotarata sa impiedice orice reinstalare. Dupa evacuarea dintr-o clinica dezafectata ocupata in noaptea de vineri spre sambata, romii, intre care zeci de copii, au fost ulterior evacuati de pe un teren de sport situat la cateva sute de metri de prima lor tabara ilegala. Sambata seara, aproximativ 30 de romi au dormit in fata primariei.

0 comentariu

Viorica Ianc 16-04-2010 - 01:37

A tinut pana in 1994.
Si de 16 este imbatranit si sec.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult