Acasa InternationalExterne SBU sustine ca viata lui Ianukovici este in pericol

SBU sustine ca viata lui Ianukovici este in pericol

scris de Ziua Veche
3 afisari

.Viata presedintelui Ucrainei, Viktor Ianukovici, se afla in pericol, sustine seful serviciului de securitate ucrainean SBU, Valerii Horoskovski. La 11 iunie, mass-media ucrainene au primit informatia ca, cortegiul prezidential si-a schimbat ruta traditionala o saptamana inainte, din cauza unor unor zvonuri privind posibila asasinare a sefului statului ucrainean, scrie Pravda.ru.


Anterior, cortegiul sefului statului trecea printr-o zona aglomerata de locuinte, iar acum ruta alternativa este un drum cu un numar redus de locuinte, care ar fi potrivite pentru amplasarea unui lunetist. De asemenea, cu cateva zile in urma, insasi Ianukovici a declarat ca viata lui se afla in primejdie.

Printre altele, seful SBU, Valerii Horoskovski, a declarat, intr-un interviu publicat marti de Ucrainskaya pravda, ca a existat un pericol la adresa presedintelui ucrainean, care nu a fost inca eliminat. „Da, viata presedintelui a fost in pericol. Am intreprins o serie de masuri foarte complexe. Nu a fost un simplu apel telefonic. Un simplu apel telefonic sau o simpla scrisoare nu ar fi fost percepute ca fiind atat de grave”, a confirmat seful serviciului SBU.

0 comentariu

maramuresanu 11-04-2010 - 11:24

Asa tupeu de criminal gasesti mai rar:sa ceri despagubiri celor care au aratat crima si criminalul!Asa-zisa justitie din Oltenia ar trebui desfiintata definitiv si…irevocabil!Acesti judecatori au studii de ciocli nu de juristi!Mai criminalule,dupa ce omori o fata mai ai tupeul sa scoti capul in lume?Toapele de judecatori nu au copii?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS