Acasa InternationalExterne Scandal sexual în SUA

Scandal sexual în SUA

scris de M.A.
9 afisari

Mai mulţi responsabili democraţi i-au cerut sâmbătă congresmanului american Anthony Weiner să demisioneze după ce a recunoscut luni că a flirtat pe internet cu femei necunoscute, cărora le-a trimis fotografii indecente şi le-a propus sex virtual.

Anthony Weiner (foto hiphopwired.com)

Anthony Weiner (foto hiphopwired.com)

‘Cu mare regret, fac apel la membrul Camerei Reprezentaţilor Anthony Weiner să demisioneze’, a declarat sâmbătă, într-un comunicat, preşedinta Comitetului Naţional al Partidului Democrat Debbie Wasserman Schultz.

La rândul său, şefa democraţilor din camera inferioară a legislativului american, Nancy Pelosi, a solicitat demisia alesului democrat din statul New York, transmite Agerpres. ‘Congresmanul Weiner are dragostea familiei sale, încrederea alegătorilor săi, iar noi suntem cu toţii conştienţi că are nevoie de ajutor. Îl îndemn pe congresmanul Weiner să caute acest ajutor fără presiunea legată de statutul său de parlamentar’, a subliniat ea, într-un comunicat. Anthony Weiner a recunoscut lunea trecută, într-o conferinţă de presă la New York, că a postat pe internet o fotografie în care apărea cam dezbrăcat. ‘Când am realizat că am postat pe Twitter, am intrat în panică, am retras fotografia şi am spus că mi-a fost piratat contul’, a spus el. Liderul majorităţii republicane din Camera Reprezentanţilor, Eric Cantor, a cerut încă de marţi demisia sa, în condiţiile în care democraţi reacţionau într-o manieră glacială în faţa dezvăluirilor în centrul cărora se afla colegul lor. În ceea ce-l priveşte, Weiner, 46 de ani, a anunţat luni că îşi asumă ‘responsabilitatea’ pentru acţiunile sale şi şi-a cerut scuze în mod public, precizând însă că nu se gândeşte la demisie.

1 comentariu

YAAKOV 12-06-2011 - 18:02

Arata ca un retardat. Cat de mult a decazut America, daca este condusa de gainari ca asta. Unde sunt irlandezii de altadata ?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult