Acasa InternationalExterne Scandal sexual:Dominique Strauss-Kahn, directorul FMI acuzat de viol

Scandal sexual:Dominique Strauss-Kahn, directorul FMI acuzat de viol

scris de L.M.
2 afisari

Directorul Fondului Monetar Internaţional, Dominique Strauss-Kahn, a fost pus sub acuzare duminică pentru agresiune sexuală, tentativă de viol şi sechestrare de persoană, în urma unui incident produs într-un hotel din New York.

Dominique Strauss-Kahn a fost acuzat de viol

Dominique Strauss-Kahn a fost acuzat de viol

Strauss-Kahn, în vârstă de 62 de ani, se află în custodia poliţiei, fiind bănuit de agresarea sexuală a unei angajate a unui hotel din Times Square, a declarat comandantul adjunct al poliţiei din New York, Paul Browne.

Poliţia l-a reţinut pe Strauss-Kahn pe aeroportul John F. Kennedy, la bordul unui avion Air France cu destinaţia Paris. Directorul FMI a fost luat în custodia poliţiei şi transferat pentru interogatoriu la o secţie de poliţie din Manhattan.

Comandantul adjunct al poliţiei din New York, Paul Browne,a precizat că Strauss-Kahn a ieşit dezbrăcat din baia apartamentului său de hotel, în momentul în care o angajată în vârstă de 32 de ani a hotelului intra în cameră. Incidentul a avut loc sâmbătă, în jurul orei 13.00, la hotelul Sofitel din New York
Menajera a declarat că nu se aştepta ca în apartamentul de lux – care costă 3.000 de dolari pe noapte – să se afle cineva. Browne a precizat că Strauss-Kahn a urmărit-o pe femeie în holul apartamentului – format din hol, sufragerie, dormitor şi cameră de conferinţe.
Femeia a declarat că Strauss-Kahn a forţat-o să intre în dormitor şi a început să o atace. Ea le-a spus anchetatorilor că a încercat să se apere, însă bărbatul a împins-o în baie şi a agresat-o.
Poliţia a afirmat că Strauss-Kahn a încercat să îi scoată lenjeria, însă femeia a reuşit să fugă, ajungând la recepţie, de unde personalul a alertat Departamentul de Poliţie din New York.
În momentul în care poliţiştii au ajuns la hotel, directorul FMI plecase, lăsând în camera de hotel telefonul mobil. „A plecat în grabă (…) Presupusa victimă a fost transferată la spitalul Roosevelt, unde este tratată pentru răni minore„, a spus Browne.
Directorul general al Fondului Monetar Internaţional, Dominique Strauss-Kahn, inculpat duminică pentru agresiune sexuală în SUA, neagă toate faptele care i se impută şi va pleda nevinovat, a declarat pentru AFP avocatul său la Washington, William Taylor.
Fondul Monetar Internaţional a dat duminică asigurări că rămâne „pe deplin operaţional” după inculparea directorului său general, Dominique Strauss-Kahn, pentru agresiune sexuală şi tentativă de viol, şi a precizat într-un comunicat de presă că „nu va face niciun comentariu” pe marginea acestui scandal.

6 comentarii

webday 15-05-2011 - 20:36

pun pariu ca daca faza cu tentativa de viol se intampla in Romania sigur se gaseau trei colege sa spuna ca aia era o tarfulita si menegerul hotelului stia despre iesirile anagjatei cu clienti hotelului dar nu a luat nici o masura pentru ca clienti erau multumiti si sigur si politia ar fi stiut de cea ce facea fata respectiva si ca tocmai se pregateau de un flagrant:D versiunea mioritica a scandalului cu FMI

Ciu Huhu 15-05-2011 - 21:25

D. Strass-Khan e evreu la fel ca fostul presedinte al Israelului si el condamnat la inchisoare tot pentru viol, mai dar tare virili sint evrei astia, mai mai!
Virili nevirili, de ce violeaza, poate din obisnuinta de a isi lua cu forta, intotdeauna, tot ce-si doresc?

urbos 15-05-2011 - 21:59

Inclin sa cred ca i-au inscenat baietii chestia asta, dar e bine ca iese din ecuatie un sobolan.

Ciu Huhu 16-05-2011 - 06:41

Care baieti CIA?
CIA, SRI, servicile secrete din Europa si din America de sud sint conduse din umbra de evreii lui.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult