Acasa InternationalExterne Scandalul Petraeus: Jill Kelley a fost demisă din funcţia de consul onorific al Coreei de Sud în SUA

Scandalul Petraeus: Jill Kelley a fost demisă din funcţia de consul onorific al Coreei de Sud în SUA

scris de Laurentiu Banches
8 afisari

Autorităţiile de la Seul au anunţat marţi, 27 noiembrie, că Jill Kelley, femeia de la originea scandalului Petraeus, a fost demisă din funcţia de consul onorific al Coreei de Sud în SUA.

Scandalul Petraeus: Jill Kelley a fost demisă din funcţia de consul onorific al Coreei de Sud in SUA(foto: foxnewsinsider.com)

Un oficial din cadrul Ministerului de Externe a anunţat, potrivit mediafax, că „Urmăm procedura în vigoare pentru a-i retrage funcţia, deoarece nu este de dorit ca ea să asigure acest post din cauza scandalului”. Jill Kelley, în vârstă de 37 de ani, organizatoarea unor seri mondene pentru ofiţeri americani la Tampa (Florida), a fost numită consul onorific în august, la recomandarea ambasadei sud-coreene în Statele Unite. Deşi un consul onorific nu are responsabilităţi oficiale şi nu are niciun fel de imunitate, Jill Kelley a afişat pe plăcuţa de înmatriculare a maşinii sale denumirea „consul onorific”.

Kelley este cea care a declanşat scandalul care a determinat demisia lui David Petraeus, depunând plângere pe lângă un prieten din FBI din cauza unor mesaje electronice anonime pe care le primea. FBI a descoperit că aceste mesaje proveneau de la Paula Broadwell, biografa şi fosta amantă a lui David Petraeus, geloasă pe legăturile care îi uneau pe Jill Kelley şi celebrul general. Ulterior Petraeus a demisionat la 9 noiembrie de la conducerea centrală americană de informaţii.

Şeful coaliţiei internaţionale în Afganistan, John Allen, a fost şi el prins în scandal. El este vizat de o anchetă a Pentagonului pentru corespondenţă considerată „deplasată” cu Jill Kelley, dar neagă orice adulter.

6 comentarii

BULA 27-11-2012 - 16:18

Ce oameni ofticosi sunt si astia din guvernul SUA ! Le curg balele dupa tipa si de necaz au casunat cu sanctiuni pe biata femeie.

ValVerde 27-11-2012 - 16:27

Doua rinduri, trei timpenii !!
Iti bati propriile-ti recorduri.

Nu guvernul SUA a demis-o, ci guvernul din Coreea de Sud.

In alta ordine de idei, seful CIA nu face parte din guvern.
Si vorbind de CIA, mai explica-mi odata cum seful temutei organizatii nu poate tine secret faptul ca maciucea o gagica, dar tin invaluit in secret orchestratia atacului de la 09/11. (o activitate care a implicat mai mult de doua-trei persoane)

digital 27-11-2012 - 16:37

băi retardatule,care pui întrebări retardate,e normal să fii”lucrat”,dacă nu ești agreat,așa cum a fost petreușul,ce dreq ești prost așa!
petreulul nu era de acord cu ”filmele”comandate de cei care conduc de fapt usa,deoarece văzuse deja filme mult mai tari,”live”,așa că l-au lovit direct și nemaipomenit,ca sș-l debarce sigur și rapid pe ”her general”!
generalii nu supraviețuiesc,decât pe câmpul de luptă,măi handycapatule!
să nu uiți asta bă,boule!

ValVerde 27-11-2012 - 16:44

hahahahah…:) 🙂 🙂

urbos 27-11-2012 - 16:45

Ai zis-o ma vita! Hahahahaha!
Auzi la vita ce comparatii face, intre un sef care-si insala nevasta si ditamai crima. Apoi, daca asta a calcat stramb, la aflarea „marelui secret” pica doar el, pe cand daca s-ar afla toata mizeria de la 11 sept, s-ar darama toata sandramaua. Nu ca nu ar fi scapat deja destule dovezi care demonstreaza farsa, dar pentru vite ca tine e nevoie sa apara guvernul sa-si spuna ca la retardati.
Pe de alta parte ce crezi ma cretino, ca seful CIA se pune in scaun si devine brusc cel mai tare din parcare in sistem? Proasta garii..

ValVerde 27-11-2012 - 16:50

Asa se vede lumea de pe plaiurile miorotice ??

Daca imbecili ca voi reprezinta 4%-5% din pop.ulatia Romaniei, nu e de mirare ca tara se afla unde se afla.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult