Acasa InternationalExterne Seattle: 4 victime într-un atac armat. Atacatorul a încercat să se sinucidă

Seattle: 4 victime într-un atac armat. Atacatorul a încercat să se sinucidă

scris de A.B.
1 afisari
 Un bărbat a omorât patru persoane şi a rănit alte două, miercuri, în Seattle (statul Washington), după care a încercat să se sinucidă câteva ore mai târziu.

seattlePotrivit poliţiei locale, în jurul orei 11.00 locală (21.00, ora României), un bărbat caucazian, în vârstă de 30 de ani, a intrat într-o cafenea din apropierea Universităţii din Seattle, din nordul oraşului, înarmat cu un pistol, deschizând focul asupra unor clienţi. Două persoane au fost ucise pe loc iar o alta a murit, câteva ore mai târziu, din cauza rănilor. Alte două persoane au fost grav rănite. Puţin timp mai târziu, la aproximativ 11.30 ora locală (21.30, ora României), poliţia a fost chemată în centrul oraşului unde o femeie fusese omorâtă de un bărbat, după o altercaţie într-o parcare din apropierea primăriei.Iniţial, între cele două incidente nu a fost făcută nici o legătură.

La sfârşitul după amiezii, însă, poliţia a anunţat că un bărbat care corespondea descrierii suspectului, a fost văzut în vestul oraşului, şi după ce a fost somat să se predea, el a întors propria armă asupra lui şi s-a împuşcat în cap. El a fost imediat transportat la un spital. Ulterior poliţia a confirmat că acest bărbat a fost cel care a atacat cafeneaua dar şi cel care a ucis femeia, în centrul oraşului. Poliţia nu ia momentan în considerare motivele atacului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult