Acasa InternationalExterne Șeful Pfizer: „Într-un an cred că vom reveni la viaţa normală”

Șeful Pfizer: „Într-un an cred că vom reveni la viaţa normală”

scris de Misu Andrei
72 Afisari

Viața va reveni la normal până la sfârșitul acestui an în țările dezvoltate. Restul lumii va aștepta până la sfârșitul anului 2022, ca să scape de amenințarea noului coronavirus, spune preşedintele Pfizer, Albert Bourla.

„Într-un an cred că vom putea reveni la viaţa normală”, a declarat Albert Bourla într-un interviu acordat emisiunii „This Week” de la ABC. „Nu cred că acest lucru înseamnă că variantele nu vor continua să vină şi nu cred că acest lucru înseamnă că ne vom putea trăi viaţa fără vaccinări. Dar asta, din nou, rămâne de văzut.”

El estimează că până la sfârșitul acestui an vor exista suficiente doze de vaccin. Însă variante ale noului coronavirus vor continua să apară. Cel mai probabil scenariu este că va fi nevoie de vaccinarea anuală împotriva COVID-19, spune șeful gigantului farmaceutic.

„Cel mai probabil scenariu pentru mine este acela că vor continua să apară noi variante. De asemenea, vom avea vaccinuri care vor dura cel puţin un an şi cred că cel mai probabil scenariu este vaccinarea anuală, dar nu ştim cu siguranță, trebuie să aşteptăm,” a mai declarat șeful Pfizer.

Predicții similare fac directorul Moderna și șeful echipei de cercetare care a creat vaccinul AstraZeneca.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS