Acasa InternationalExterne Semn rău – Avionul lui Francois Hollande, lovit de fulger în drum spre Berlin

Semn rău – Avionul lui Francois Hollande, lovit de fulger în drum spre Berlin

scris de D.S.S.
5 afisari

Avionul Falcon 7X, la bordul căruia se afla noul preşedinte francez Francois Hollande, a fost lovit de fulger, relatează BBC News. Aeronava s-a întors la Paris.

Avionul lui Francois Hollande lovit de fulger

Preşedintele francez Francois Hollande este în siguranţă, după ce avionul său a fost lovit marţi de un fulger, relatează Le Parisien. El a urcat la bordul unui alt avion şi a plecat din nou spre Berlin, unde ar urma să ajungă în jurul orei locale 20.30 (21.30 ora României). Noul preşedinte al Franţei, Francois Hollande, plecase spre Berlin, pentru a se întâlni cu cancelarul Germaniei, Angela Merkel. Discuţiile programate vizau pactul bugetar european şi criza politică din Grecia.

Avionul Falcon 7x al presedintelui François Hollande

Aştept să mă întâlnesc cu cancelarul Germaniei, ştiu că situaţia din Europa este gravă şi trebuie să discutăm ce putem face împreună pentru ca austeritatea să nu fie o fatalitate, pentru a reveni la creşterea economică„, a declarat Hollande înainte de urcarea în avionHollande şi Merkel se vor întâlni în contextul crizei politice din Grecia, unde, cel mai probabil, vor fi organizate alegeri anticipate.

11 comentarii

digital 15-05-2012 - 20:14

semn bun!
nu trebuia să se întâlnească cu purchelușa-mewrkel!

Ciu Huhu 15-05-2012 - 22:05

Pacat ca nu o ars avionu’ asta cu ovrei, ptiu desi-s sobolani si ei, pardon, oameni!

Ciu Huhu 15-05-2012 - 22:07

Nu ma bucur cind oameni mor, fie ei si cei mai mari hoti din lume, ovrei!

Traian Basescu 15-05-2012 - 22:11

Numa’ Victor Ben Nahum (reprezentatnu’ sef al ocultei din Romania 🙂 ) lipsea de la bord ca sa fie oastea socialista evreiasca in formatie completa 🙂

dxn 15-05-2012 - 22:14

Si acum cateva date despre VPonta: Bunicul lui Victory este nascut cu 100 de ani inaintea nepotului. Prin urmare unul dintre cei doi urmasi ai sai (tatal lui Victory sau chiar Victory) este facut la o varsta extrem de “inaintata”. Circa 75 de ani!
Da-i bine?

dxn 15-05-2012 - 22:27

Domnule „PRESEDINTE”,
Tota stima!
😉 😉 😉 😉 😉 … 😉

Ciu Huhu 18-05-2012 - 02:27

JOS DICTATORUL CHIOR!!!!!!!!!

digital 15-05-2012 - 22:10

cel mai bine ar fi fost de fapt să cadă peste purchelușă!
direct!
ieșea un hamburgher pe cinste!
iar make,venea cu berile la hamburgher-fest!!!

ANCUTA 15-05-2012 - 22:42

„”Vinovatul principal pentru ca RO este sub ordinele unuia ca FGeorgescu este Isarescu. Printre vinovati se numara Ponta si Basescu.
Acest om nu poate gandi decat socoteli aritmetice si exprimari de socoteala aritmetica care se preda in scolile militare de subofiteri de intendenta.
Mare diferenta intre acest cap de subofiter si Oprea Gabriel -marele general tradator- nu exista. Doar ca Oprea are porecla de FIXATIV iar astalalt de ANUS!””

tomi 16-05-2012 - 00:11

@ desinul ,fi bine venit în rândurile românilor ce aduc cinste ţării,fi binecuvântat şi mă bucur pentru fiecare om demn, gata sa apere cistea,omenia,bunul simţ,si dovedeşte un patriotism real si necondiţionat patriei ROMANE.
Dumnezeu să binecuvânteze ROMANIA, noi sântem cei care nu ne amestecăm în politica română, România are dreptul să fie condusă de cei pe care poporul român, natiune matură si sănătoasă şi-o alege singur în mod democratic.
Sântem decişi să extirpăm din plaiul românesc tot soiul de jeguri şi gunoaie, rebuturi sociale care vor să schimbe statutul patriei în direcţia legionară, antisocială, propovăduiesc ura naţională,ura ca unealtă şi scop. Din păcate elemente huliganice, derbedei cu porecle urbos,digital,ciu ciu,salut caractere primitive,jeguri ale claselor defecte ale ţării,proveniţi din familii cu bunici şi părinţi legionari foşti clienti ai canalului care vor să readucă pe plaiurile românesti ciuma neagră a fascismului, plătiţi,finanţaţi şi admiratori ai fanatismului islamic arab,înrudit cu fascismul ,au libertatea de a da din gurile lor pline de spume ale urii şi bolilor sifilitice care le macină ce le-a mai rămas din fostele lor creiere.Vă asigur ca voi aplica tot ce este necesar ca aceste creaturi diabolice să dispară legal sau poate chiar fizic în caz de nevoie.Si acum puteţi începe sa protestaţi pentru ameninţările mele.
Si vorba ceea,râzi tu râzi harap alb,râde bine cine râde la urmă.
tomi

vodka 16-05-2012 - 01:48

Nicidecum! Nu fulgerul a lovit avoinul, ci avionul a planat prin fulger si i-a tras o aripa unde-i era campul electric mai moale.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult