Acasa InternationalExterne Servicile secrete americane: Noul coronavirus nu este fabricat de om sau modificat genetic

Servicile secrete americane: Noul coronavirus nu este fabricat de om sau modificat genetic

scris de Misu Andrei
159 afisari

„Comunitatea de intelligence se alătură consensului științific larg conform căruia virusul care produce COVID-19 nu a fost realizat în laborator de către oameni sau modificat genetic”, a anunțat directorul Direcției de Informații americane într-un comunicat.

„Comunitatea va continua să examineze cu rigurozitate informațiile care apar pentru a determina dacă epidemia a apărut prin contactul cu animale infectate sau dacă a fost vorba de un accident într-un laborator din Wuhan”, a adăugat acesta.

Comunicatul contrazice rapoartele care sugerau că noul coronavirus a fost dezvoltat de cercetător chinezi pentru a fi folosit ca armă biologică. Spionii americani au încercat să afle dacă virusul care a cauzat pandemia globală a „scăpat” accidental dintr-un laborator chinez, însă nu au găsit nicio dovadă în acest sens.

2 comentarii

neacsum 01-05-2020 - 12:49

Cine se mai uita in gura lor? Pai ce or fi prosti sa admita ca au un amestec in ciorba asta? Mai bine sa spuna ei ca a fost un „accident genetic” decat sa intrebe lumea cine l-a facut.

Gica 03-05-2020 - 13:31

Serviciile americane (Comunitatea de Intelligence), cu o puternica tenta Globalista (de-abia asteapta sa-l debarce pe Trump), ar trebui sa mai consulte si alte Surse Stiintifice, in afara Mediei „Cumparata” la maxim. Cum poti sa spui ca Virusul nou a evoluat Natural, cand Componentele lui (Virusurile mama) Nu ataca Acelasi Tip de Celule, DECI Nu se pot Intalni in mediul Natural ? Pe langa IGNORANTA, mai trebuie si multa PROSTIE ? Oricum, au dat-o in gard de multe ori, incat cei care ii cred sunt in descrestere. Lucrurile nu vor mai merge mult timp asa. Credeam ca au inteles, dupa modul cum se desfasoara evenimentele. Si inca nu s-au terminat. Mai au timp de gandire… Vor urma surprize, in sensul ca Adevarul nu poate fi mascat la infinit.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult