Acasa InternationalExterne Seselj a fost operat pe inimă

Seselj a fost operat pe inimă

scris de A.H.
10 afisari

Liderul ultranaţionalist Vojislav Seselj, judecat pentru crime împotriva umanităţii şi crime de război de Tribunalul Penal Internaţional pentru fosta Iugoslavie, a fost operat vineri la inimă, a anunţat duminică partidul său.

Seselj a fost operat pe inimă

Seselj a fost operat în urma unei probleme în funcţionarea pacemaker-ului care i-a fost pus în luna ianuarie, se arată într-un comunicat al Partidului radical (SRS). În pofida acestei intervenţii, ‘Seselj nu se simte mai bine şi nu s-a înregistrat nicio îmbunătăţire’ a stării sale de sănătate, adaugă SRS, citat de Agerpres.
Tribunalul a decis să amâne şedinţele prevăzute luni şi marţi, în cursul cărora Seselj urma să-şi prezinte apărarea. Ministrul sănătăţii din Serbia, Zoran Stankovic, a apreciat că liderul sârb ar trebui să fie adus în ţară pentru a fi îngrijit.
Miercuri a fost cerută o pedeapsă de 28 ani de închisoare pentru Seselj, judecat din 2006 de Tribunalul Penal Internaţional pentru fosta Iugoslavie. El a mai fost condamnat de două ori pentru că a dezvăluit identitatea unor martori protejaţi, lucru care constituie o ofensă la adresa Tribunalului, şi face obiectul unei a treia proceduri pentru fapte similare.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult