Acasa InternationalExterne Şevciuk: Independenţa Transnistriei, recunoscută în 2015

Şevciuk: Independenţa Transnistriei, recunoscută în 2015

scris de M.A.
4 afisari

Independenţa Transnistriei va fi recunoscută de către comunitatea internaţională, în 2015, din cauza unirii Republicii Moldova cu România, susţine liderul separatist de la Tiraspol, Evgheni Şevciuk.

Transnistria -pmr

Şevciuk: Independenţa Transnistriei, recunoscută în 2015

“Populaţia din Transnistria şi-a format propria republică. Acum trebuie să ne concentrăm la comunitatea internaţională, pentru ca să ne fie recunoscută independenţa. Potrivit estimărilor noastre, timp de un an şi jumătate vor fi luate deciziile în acest sens. Şi asta deoarece procesul de unire a Republicii Moldova cu România ia amploare, iar participanţii la soluţionarea conflictului transnstrean trebuie să ia anumite decizii”, a declarat Evgheni Şevciuk, scrie Nr2.ru, citat de Publika.md.

În acelaşi timp, şeful administraţiei autoproclamate de la Tiraspol a spus că independenţa Transnistriei este deja recunoscută de către „republicile Osetia de Sud şi Abhazia”. Şevciuk a mai menţionat că Tiraspolul este gata să poarte un dialog constructiv cu autorităţile de la Chişinău.

1 comentariu

Petrus 28-08-2013 - 15:51

Partea proastai pt Sevciuc este ca cele 2 „respublici” nu vor fi recunoscute vreodata, deci recunoasterea de niste nerecunoscute are valoarea zero.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult