Acasa InternationalExterne Sex-Ambasadoarea Manuela Vulpe, ambasador în Argentina

Sex-Ambasadoarea Manuela Vulpe, ambasador în Argentina

scris de D.S.S.
57 afisari

Preşedintele Băsescu a semnat, marţi, decretul de acreditare a Manuelei Vulpe în calitatea de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Republica Argentina. Manuela Vulpe s-a aflat in 2007 în centrul unui scandal, după ce mai multe ziare au dat publicităţii emailuri personale trimise unor personalităţi din sfera politica, între care consilierului prezidenţial (pe atunci) Teodor Baconschi şi seful Cancelariei primului-ministru, Dorin Marian. 

Manuela Vulpe, implicata in scandalul cu tenta sexuala din 2007, viitor ambasador in Argentina

Numele fostei ambasadoare a României în Mexic Manuela Vulpe a fost implicat într-un scandal, în iulie 2007, după ce presa din România a primit o serie de e-mail-uri trimise şi primite de aceasta, o parte din corespondenţa electronică fiind cu Teodor Baconschi şi conţinând şi referiri la o posibilă relaţie intimă.

Pe site-ul http://www.spiritofromania.com/ au fost postate in iulie 2007 zeci de e-mailuri ale atunci ambasadorului Romaniei in Mexic, Manuela Vulpe, ce contineau detalii despre aventurile amoroase ale acesteia. Era vorba despre e-mailuri pe care doamna ambasador le-a primit sau le-a trimis de pe contul personal creat pe serverele Hotmail si care au fost publicate atunci pe site-ul care apartine revistei romanilor din Australia, editata de Laurentiu Fulga.

Din corespondente reiesea ca Manuela Vulpe, ambasadorul roman din Mexic, acreditat pentru inca patru alte tari din America Centrala, primea cu regularitate mii de dolari de la un cetatean australian care ii era iubit.
Printre corespondentele postate pe site-ul http://www.spiritofromania.com/ se numara si cele purate cu Teodor Baconschi, pe atunci consilier prezidential. Din acestea rezulta o alta posibila legatura amoroasa avand in vedere ca doamna ambasador ii readucea aminte lui Baconschi momentele placute petrecute intr-o cada cu jacuzzi din Australia.
Corespondenta cu Teodor Baconschi

13.12.2006, Manuela Vulpe catre Teodor Baconschi.

Hola Teodor! Cum mai esti?
Eu, asa si asa. M-am mutat in noul apartament, insa (mereu este un “insa”) proprietarul nu a indeplinit toate promisiunile; asa ca, de doua saptamani stau fara televizor (probleme cu instalatia de cablu), pana ieri am fost si fara telefon fix si multe altele… Este un ritm incredibil in Mexic sau, mai bine zis, o lipsa de ritm. Toata lumea este serviabila si promite multe (vorba locala preferata este “a sus ordenes”- adica, ce mai! toti sunt la ordinele tale), numai ca realitatea este dezamagitoare. Sunt neparolisti, intarzie pe ruptelea, te amana de pe o zi pe…saptamana viitoare. Ma rog, nu ti-am scris ca sa ma plang, ci ca sa vad ce mai faci si ca sa iti spun ca din cand in cand ma gandesc la tine.
manuela

13.12.2006, Teodor Baconschi catre Manuela Vulpe

Poftim, hola Manuela!
Sunt OK. Muncesc mult si altfel. Public mai mult. Am inca un santier acasa, pe exterior. Balamuc. Mexicanii tai imi aduc aminte de portughezii mei. E totusi important ca oamenii stiu, sau macar incearca sa fie “draguti”. Sper sa te cablezi, sa te “fixezi” si cu telefonul si sa-ti mearga bine.
O imbratisare, T
PS Iti multumesc pentru fidelitatea sporadica pe care mi-o marturisesti.

20.12.2006, Manuela Vulpe catre Teodor Baconschi

Aseara am facut o baie, in noua cada (tip jacuzzi) din noua resedinta. Gandindu-ma la tine, am evocat – si trait – momente din vechea baie (tip jacuzzi), din fosta resedinta din australia.
manuela

21.12.2006, Teodor Baconschi catre Manuela Vulpe

Uaaauuu ! Am ramas fara grai.

24.01.2007, Manuela Vulpe catre Teodor Baconschi

Hi, Teodor,
Vad ca te-ai speriat tare de tot de la ultimul meu mesaj si nu ai mai dat nici un semn de viata (nu ca ai fi fost ….taaaaare generos cu semnele inainte)….
Cam atat. esti bine?
manuela

7 comentarii

Giurgiu Crişan 02-08-2011 - 18:51

hai, băi, că sînteţi penibili. Nu are voie o femeie să aibă o relaţie cu un bărbat? Acu nu mai poate să fie ambasadoare că a avut o relaţie cu un bărbat care se numeşte Bakonski? Văd că subiectele sensibile, alea cu holocaustul, le închideţi repede. Bine că ne lăsaţi să scriem la „Cine cu cine schimbă emailuri de dragoste”.

urbos 04-08-2011 - 06:09

Ala e barbat? In plus ii pute tot neamu a usturoi.

meridor 02-08-2011 - 19:09

Sport si SEX sunt sanatate la toate…
Inseamna ca Bakonski(nume de sala renumit)o fi avand si
o chishkutza pe cinste…..Bravo lui!

meridor 02-08-2011 - 19:10

corectare:
Sport si SEX sunt sanatate la toate…
Inseamna ca Bakonski(nume de salam renumit)o fi avand si
o chishkutza pe cinste…..Bravo lui!

Ciu Huhu 02-08-2011 - 20:34

Baconschi si Vulpe vulpoaica-s inca doi evrei ce stiu sa traiasca pe picior mare pe spinarea cretinelor popoare goyme, neevreiesti!

jan dinu 04-08-2011 - 08:09

Ti-e necaz ca n-ai shi tu o vulpe in iaz …
La un Goyim sarac ca tine..,nicio cioara nu-ti vine !
JD-USA

Ciu Huhu 04-08-2011 - 16:57

Mai bine goyim sarac si curat decit bogat si in veci blestemat ca voi jidovii!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult