Acasa InternationalExterne Sexy-spioana Anna Chapman vrea în Duma de stat

Sexy-spioana Anna Chapman vrea în Duma de stat

scris de D.P.
4 afisari

Cunoscută şi drept “agentul 90-60-90”, Anna Chapman se va afla printre veteranii de război care vor depune corone de flori în faţa focului veşnic din Volgograd. Prezenţa fostei spioane la această ceremonie este văzută ca primul pas spre o candidatură pentru Duma de Stat de către analiştii politici.


Anna Chapman

foto: realitatea.net


Anna Chapman, spioana cu părul de foc, este din nou în mijlocul unei controverse. Ea intenţionează să participe la aniversarea bătăliei de la Stalingrad, care va avea loc astăzi şi mâine. Este începutul campaniei electorale pentru un loc în Duma de Stat – comentează analiştii în presa rusă, citată de realitatea.net.

De altfel, Chapman nu este străină de politică. În decembrie, a primit un loc în conducerea organizaţiei de tineret a partidului pro-Kremlin, Rusia Unită.

Intenţia tinerei de a lua parte la ceremonie nu este privită cu ochi buni de către toţi participanţii. Elita politică locală se declară deranjată de prezenţa printre veterani a tinerei care a pozat în ipostaze sexy în reviste pentru bărbaţi.

Aceştia sunt nemulţumiţi şi de notorietarea Annei Chapman. Fosta spioană ar putea atrage toată atenţia presei, lăsându-i pe ceilalţi oficiali într-un con de umbră.

3 comentarii

Mache 01-02-2011 - 14:34

Nici nu se poate bascalie mai mare:

Aparatorii Stalingradului care au crapat la fata locului au ajuns sa fie omagiati de tot soiul de gioarse si mafioti. Iar aia care n-au crapat de mana nemtilor, au fost oricum trimisi de Papasa Stalin in lagare imediat dupa razboi…

Parpanghel .....PA Putin, are gusturi bune, 02-02-2011 - 05:19

Iar fata are viitor,chiar si in imensitatea teritoriala si …afluxul de prekrasnaia devocica!Zau nu stiu daca nu eram si noi mai dobanditi daca stateam in vecinatatea …fetilor, decat cu gayfestii de la west!

geekacontra 02-02-2011 - 10:21

intr-o duma ce altceva decit dume?….

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult