Acasa InternationalExterne Shanghai – scurgere amoniac lichid: Cel puțin 15 morți

Shanghai – scurgere amoniac lichid: Cel puțin 15 morți

scris de Laurentiu Banches
5 afisari

O scurgere de amoniac lichid într-o instalaţie frigorifică de la Shanghai, metropola comercială chineză, s-a soldat cu cel puţin 15 morţi sâmbătă, 31 august.

Shanghai - scurgere amoniac lichid: Cel puțin 15 morți (foto:shanghai.gov.cn)

Cel puţin alte 26 de persoane au fost intoxicate în urma acestei scurgeri, a precizat agenţia, după ce a anunţat un bilanţ inţial de 11 morţi. Potrivit mediafax, incidentul s-a produs sâmbătă înainte de prânz, în cartierul Baoshan, în nordul oraşului, într-o unitate de aparţinând unei societăţi de procesare a fructelor de mare, potrivit presei.

Societatea Shanghai Weng Pai Cold Storage Industrial Co. efectuează operaţiuni de import, export, depozitare, procesare şi vânzare de produse marine, potrivit site-ului acesteia. Fotografii postate pe site-ul ziarului local The Xinmin Evening News arătau mai multe vehicule de pompieri la faţa locului. Ziarul a anunţat un bilanţ de 15 morţi şi a anunţat că alte 30 de persoane au fost spitalizate.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult