Acasa InternationalExterne Silvio Berlusconi in centrul unui nou scandal sexual

Silvio Berlusconi in centrul unui nou scandal sexual

scris de Ziua Veche
3 afisari

.Premierul italian se confrunta cu noi acuzatii intr-un scandal sexual izbucnit cu doar o zi inaintea votului de miercuri, crucial pentru supravietuirea guvernului, informeaza The Independent. 

Maria Teresa “Terry” De Nicolo, in varsta de 38 de ani, fosta angajat a unei agentii de escorta, a declarat ca, alaturi de alte doua fete, “a impartit patul” cu premierul italian, in timpul unei petreceri pentru adulti, organizate in septembrie 2008, la resedinta acestuia, din Roma.

Declaratia ei, facuta in fata procurorilor, a fost publicata de cotidianul La Republica. “In pat eram eu, alte doua fete din Roma si Berlusconi”, a afirmat De Nicolo, care sustine ca la respectiva petrecere au mai participat 15 fete. Aceasta a mai adugat ca in dimineata urmatoare a primit cadou o bijuterie din partea premierului, precum si suma de 1.000 de euro de la omului de afaceri Gianpaolo Tarantini, care este anchetat pentru presupuse fapte de coruptie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult