Acasa InternationalExterne Silvio Berlusconi mai vrea încă o dată

Silvio Berlusconi mai vrea încă o dată

scris de Laurentiu Banches
2 afisari

Silviu Berlusconi a anunţat că doreşte să candideze iar la funcţia de premier în 2013, de pe prima poziţie din partea partidului Poporului Libertăţii.

Silvio Berlusconi

Silvio Berlusconi a anuntat ca va candida iar la functia de premier al Italiei

După ce a analizat sondajele, fostul premier italian în perioada 8 mai 2008 – 12 noiembrie 2011, Silvio Berlusconi a anunţat că a luat decizia de a candida primul pe lista PdL la scrutinul legislativ care va fi organizat în Italia în primăvara anului 2013. Potrivit sondajului prezentat de Corriere della Serra, PdL ar obţine doar 10% la alegerile parlamentare dacă Berlusconi nu ar candida de această dată.

Acelaşi sondaj arată că dacă Berlusconi ar candida primul pe listă alături de actualul lider PdL, Angelino Alfano, formaţiunea de centru-dreapta ar obţine 18 procente.În schimb, dacă Berlusconi ar candida primul pe listă, alături de Angelino Alfano şi o echipă de tineri, PdL ar obţine 30 % din voturi. Din 16 noimebrie 2001, Italia este condusă de un guvern tehnocrat coordonat de premierul Mario Monti.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult