Acasa InternationalExterne Silviu Ionescu, suspendat din MAE

Silviu Ionescu, suspendat din MAE

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Ministrul Afacerilor Externe a luat decizia suspendarii, incepand cu data de 4 februarie, a raporturilor de munca cu MAE ale lui Silviu Ionescu, pe perioada desfasurarii urmarii penale de catre Procurorii Sectiei de Urmarire Penala si Criminalistica.


“Avand in vedere faptele imputate domnului Ionescu de catre Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, si anume savarsirea infractiunilor de ucidere din culpa, parasirea locului accidentului si fals in declaratii, decizia suspendarii raporturilor de munca este justificata de prevederile art. 60 din Legea 269/ 2003 (Statutul Corpului diplomatic si consular al Romaniei). Potrivit acestui articol, daca s-a dispus inceperea urmaririi penale impotriva unui membru al Corpului diplomatic si consular al Romaniei pentru o infractiune de natura sa il faca incompatibil cu statutul sau, ministrul afacerilor externe va lua masura suspendarii raporturilor de munca”, se precizeaza intr-un comunicat al MAE.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult