Acasa InternationalExterne Simeon al Bulgariei isi ameninta statul cu CEDO

Simeon al Bulgariei isi ameninta statul cu CEDO

scris de Ziua Veche
2 afisari

Fostul rege bulgar Simeon de Saxa Coburg-Gotha, care a fost si premier in perioada 2001-2005, va da in judecata statul bulgar pentru ca i-a blocat dreptul de proprietate asupra unor terenuri ce i-au fost retrocedate, relateaza Sofia News Agency, preluata de Money.ro.


 

Simeon l-a sunat pe premierul Boiko Borisov pentru a-l informa ca intentioneaza sa dea in judecata Bulgaria la CEDO.

La sfarsitul lui 2009, Parlamentul a aprobat blocarea drepturilor fostului rege asupra terenurilor din muntii Rila, spunand ca, in urma unei anchete a Ministerului Agriculturii, s-a stabilit ca fostul monarh a primit mai mult pamant decat detinuse familia sa.

0 comentariu

george nemteanu 12-04-2010 - 19:21

Doar un individ totalmente imoral ar putea tine partea unor persoane ca Voicu , Casuneanu sau Costiniu. Cu probe sau fara probe, intuitia fiecaruia ii spune ca multe, foarte multe sun putrede si urat mirositoare in cazul lor. Un alt aspect devine insa interesant : incep unele servicii si institutii democratice sa devina instrumente de politie politica subordonate unui singur personaj ?

costy 12-04-2010 - 20:54

….DNA-ul, care-ti sta in glanda – la fel cum ti-a stat Monica – inca de la infiintarea sa, a pierdut datorita romanului parsiv si corupt marca savaliuc. Credeam ca ti-a venit mintea la cap si renuntat sa mai faci propaganda pentru sistemul ticalosit. Cand sugeai de la tonomatul lui srs te mai intelegeam, neamule, insa acum nu pot decat sa cred ca ai ramas incremenit in proiectul anilor 90 al lui Liiceanu….
In Germania nu poti ataca o hotarare judecatoreasca decat atunci cand pui la dispozitie inatantei dovezi noi, concludente. Ceace apararea infractorilor carora le pui palma nu a facut de nici o culoarea. Deci, obligatia completului de judecata care i-a pus pe cei 3 infractorii pe liber era clara, hotararea de vineri a colegilor
care au dispus arestarea pt. 29 de zile a tripletei infractioniste trebuia respectata. Pt. mine este f. clar: vineri am avut parte de o hotarare corecta – cei 3 aflati in libertate pot influenta decisiv mersul procesului, azi „compüterul” a impus la treaba inpostorii lui costiniu din iccj. Inca o victorie pt. Romania voastra…asa ca: bucura-te, romane savaliuc!

PS: Daca te mai nasti o data, procuror sa te faci, nea savaliuc! Iar io am sa ma fac haiduc, sa te tin vreo 2 cincinale numai in suturi in fund….

salut 12-04-2010 - 22:09

„Lasarea in libertate a unor persoane de anvergura judecatorului Florin Costiniu si a omului de afaceri Costel Casuneanu ar potenta neincrederea opiniei publice in actul de justitie, arata judecatorul Corina Jijiie de la instanta suprema, in motivarea deciziei de arestare a celor doi.”
===============
Vad pe aici un bula care da lectii de justitie bolsevica cu manie proletara. Cum ca „prima instanta”, cea care a decis pe baza „increderii/neincrederii opiniei publice” (vezi citatul mai sus)ar fi cea corecta, si cea de-a doua, care a cerut probe acuzatorilor neapeland, nu-i asa, la opinia publica ar fi incorecta.
Cum, in aceiasi idee, a mai comis o minciuna, aceea ca in Jermanika nu-i permis apelul decat daca sunt probe noi, „relevante”, il anunt pe acest Bula ca exista totusi niste tari care indeplinesc ideea sa de justitie, au si tatuk, iar pupincurismul este reglementat prin lege, nu asa cum fac pedelicii, la imbulzeala. Primul nume care imi vine in minte este Coreea de Nord.
Drum bun, Bula!

JJ 12-04-2010 - 23:28

si acel personaj este securistul Basescu

Corcodel de Parpange 13-04-2010 - 08:27

Ochi POPORULUI ,nu dreptatea. RUSI nee ma’h!

eminescu 13-04-2010 - 10:03

Puisor Costy,
mneata ai auzit vreodata de prezumtia de nevinovatie???? Cum ti-ar placea sa te ridice unii de pe strada, iete asa , ca au ei chef de tine azi, cica ai vorbit azi noapte la telefon, cind erai beat, ca dai o lovitura de stat, micutza ca premierul tau atomic????? puisor(ca atita cred ca esti de mare)si Hitler era foarte popular!!! mai citeste si tu ceva …

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult