Acasa InternationalExterne Siria. Barack Obama anunţă că se va adresa naţiunii marţi

Siria. Barack Obama anunţă că se va adresa naţiunii marţi

scris de L.M.
2 afisari

Preşedintele SUA, Barack Obama, a anunţat vineri că se va adresa marţi naţiunii cu privire la Siria, în contextul în care doreşte să obţină aprobarea Congresului şi a populaţiei pentru o acţiune militară împotriva regimului preşedintelui sirian Bashar al-Assad, relatează AP.

Siria. Barack Obama anunţă că se va adresa naţiunii marţi

Siria. Barack Obama anunţă că se va adresa naţiunii marţi (foto: Agerpres)

Obama doreşte să atace regimul sirian, ca răspuns la atacul chimic din 21 august pe care administraţia de la Washington îl atribuie regimului Assad.

Obama a făcut aceste declaraţii în cadrul unei conferinţe de presă, la încheierea summitului G20 în Rusia, în cadrul căruia situaţia din Siria a dominat o mare parte din discuţii.

În contextul unui sprijin mai reţinut pentru un atac împotriva regimului sirian, legiuitorii americani i-au cerut lui Obama să obţină sprijinul populaţiei adresându-se acesteia.

4 comentarii

neacsum 07-09-2013 - 19:50

Inseamna ca presiunile iesraelienilor si ale fabricantilor de armament sunt foarte mari. Stie ca nimeni nu risca un conflict major si forteaza mana pentru a arata ca America face ce vrea indiferent de parerile altora. Asta au facut intotdeauna.

neacsum 07-09-2013 - 19:53

Propun sa organizeze un referendum odată cu cel privind eutanasierea cainilor in Bucuiresti si eventual sa ii puna acelasi nume că şi aşa ii trateaza pe sirieni asa cum aici sunt tratati maidanezii, adica plange de mila lor dar ii condamnă la moarte.

digital 07-09-2013 - 22:18

who cares?!

un crestin 08-09-2013 - 09:07

Eu atata am de zis:
youtube.com/watch?v=wQMldsY5oA0

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult