Acasa InternationalExterne Situatia la punctele de frontiera din nordul Greciei (27 ianuarie, ora 12.00)

Situatia la punctele de frontiera din nordul Greciei (27 ianuarie, ora 12.00)

scris de Ziua Veche
4 afisari

 Ministerul Afacerilor Externe atentioneaza cetatenii romani care doresc sa calatoreasca in Grecia ca punctele de trecere a frontierei din nordul acestei tari sunt, in continuare, afectate de masurile de protest declansate de fermierii eleni.MAE sesizeaza intensificarea protestelor fermierilor din prefectura Serres, care actioneaza si in directia blocarii drumurilor regionale din Grecia.
Punctul de frontiera Promahonas este inchis pentru toate tipurile de autovehicule, inclusiv pentru autoturisme.
La punctul de frontiera Exohi circulatia este inchisa total pana la ora 17.00. Din informatiile primite de la autoritatile elene, circulatia prin acest punct de frontiera urmeaza a fi deschisa la ora 17.00 pentru autoturisme si abia de la ora 21.00 pentru celelalte tipuri de mijloace de transport.
La punctul de frontiera Evzoni trecerea este deschisa in acest moment, dar exista riscul sa fie inchisa in jurul pranzului.
Punctul de frontiera Doirani, din prefectura Kilkis, este inchis, urmand a se deschide cu intermitente, la intervale de timp neregulate.
La punctul de trecere a frontierei Ormenio granita este deschisa in acest moment, dar urmeaza a se inchide 2 ore in jurul pranzului ?i 2 ore in cursul serii, fara a fi comunicate exact orele.
Punctul de frontiera Kipi Evros este deschis, dar se inregistreaza dificultati la tranzit.
Situatia din punctele de frontiera din nordul Greciei se poate modifica de la o ora la alta

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS