Acasa InternationalExterne Situatia la punctele de frontiera din nordul Greciei (29 ianuarie, ora 10.00)

Situatia la punctele de frontiera din nordul Greciei (29 ianuarie, ora 10.00)

scris de Ziua Veche
1 afisari

Ministerul Afacerilor Externe anunta ca, in prezent, toate punctele de frontiera din nordul Greciei sunt deschise traficului pentru toate tipurile de autovehicule.  


Actiunea de protest a agricultorilor eleni nu s-a incheiat insa, existand pericolul reizbucnirii conflictului, cu atat mai mult cu cat in toate punctele de trecere a frontierei sunt inca masate tractoare si utilaje agricole. La punctul de frontiera Exohi (langa orasul Drama) – in nordul Greciei, la frontiera cu Bulgaria este programata inchiderea circulatiei in cursul zilei de sambata, intre orele 12.00 si 15.00, insa pot avea loc modificari din cauza actiunilor fermierilor protestatari. Ambasada Romaniei la Atena ramane in contact cu autoritatile centrale elene, iar Consulatul general al Romaniei la Salonic monitorizeaza evolutia situatiei de la granita de nord a Greciei.

0 comentariu

Lucian Sarbu 23-03-2010 - 14:04

Nu ma pot abtine sa nu constat cat de idioata e remarca domnului Voinescu.

Politica, pentru informarea stimabilului in cauza, _este deja_ rezultatul (produsul) elitelor, nicidecum nu are cum sa produca elite. Probabil ca saracul habar nu are ca etimologia cuvantului vine de la „eligere”, „a alege”, adica, in contextul acesta, „a fi ales”. Elitele _sunt deja_ alese, nu au nevoie de inca o „numire”. O intreaga traditie de gandire politica, incepand cu Platon si terminand cu Paretto, s-ar rasuci in mormant…

E drept ca dupa 1948 anumite regimuri sociale, mai precis – comunistii, au incercat o abordare anti-elitista, adica populista, „producand” elite din pleava societatii, facand din toti golanii si mardeiasii primari, inspectori, ministri etc. Da, in astfel de cazuri se poate spune ca politica produce elite, dar e un proces rasturnat, antivaloric, anormal in orice societate. Poate cam asta viseaza si domnul Voinescu. Din pacate sau din fericire pentru noi, elitele romanesti actuale sunt astea care sunt: pe ele le avem, cu ele defilam. Elite mai bune ar insemna ca de fapt intreaga societate romaneasca sa fie mai buna.

PS. prefer sa dau explicatiile astea aici, nu pe site-ul dumnealui, deoarece site-ul acela e mereu virusat.

Justitia 23-03-2010 - 14:16

Stai binisor pe poponetul tau. Pina la sireturile de la pantofii lui Voinescu mai ai mii de ani lumina sa ajungi. Vezi-ti de prostia ta si nu incerca nici macar sa-ti ridici ochii spre acest extraordinar politician si intelectual.

Lucian Sarbu 23-03-2010 - 14:54

Amice, eu stau „binisor pe poponetul meu”, dovada ca n-am nimic impotriva sa ma semnez cu numele real. Matale? Hai, fuga inapoi in gaura de unde ai iesit si trage apa dupa tine, sa nu lasi miros.

Huhu 23-03-2010 - 17:06

NU SCAPI NICIODATA DE PEDEAPSA LUI DUMNEZEU, NICI ATUNCI CIND ESTI SIGUR CA AI SCAPAT!!!!!!!!!!!!!!

moderator2 23-03-2010 - 19:08

Iadul este locul in care ai sa te duci tu, dupa cit rau ai facut si faci pe netul romanesc. Esti cea mai murdara creatura din cite au existat pe forumurile romanesti.

Rasputin 23-03-2010 - 19:33

…cel mai lipsit de elitism este chiar dumnealui.

Huhu Ciu. 23-03-2010 - 20:12

NICIODATA NU VE-TI SCAPA DE IAD GUNOAIELOR PEDELISTE !!!!!!!!!!!!!!!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult