Acasa InternationalExterne Slovacia pune conditii pentru a participa la fondul de urgenta al zonei euro

Slovacia pune conditii pentru a participa la fondul de urgenta al zonei euro

scris de Ziua Veche
3 afisari

.Premierul slovac Iveta Radicova a anuntat – miercuri – ca guvernul sau va sustine conditionat infiintarea unui fond de urgenta destinat tarilor indatorate ale zonei euro, Slovacia fiind ultima membra a zonei care nu a aderat inca la acesta.

Guvernul precedent a facut o promisiune serioasa de a semna acordul pentru mecanismul de imprumut. Noi consideram aceasta promisiune drept obligatie si nu-i vom bloca pe ceilalti membri ai zonei euro”, a declarat Radicova, potrivit Agerpres.

Fondul de stabilizare infiintat luna trecuta este dotat in total cu 250 de miliarde de euro pentru imprumuturi potentiale din partea FMI, cu 60 de miliarde de euro pusi la dispozitie de UE si 440 de miliarde pentru garantii de imprumut furnizate de diferite tari ale zonei euro. Premierul slovac a precizat ca tara sa va pune conditii participarii sale la acest mecanism conceput pentru a veni in ajutorul membrilor zonei euro aflati in dificultate.

0 comentariu

cercetas 12-04-2010 - 22:54

Si eu nu sant ul;traliberal, sa se stie!

FORESKIN 12-04-2010 - 23:48

.iar avionul care zbura cu ei… sa calce pe o mina uitata din WW 2….

Huhu 13-04-2010 - 03:46

Pilotii sa fie analfabeti pedelisti care nu vorbesc nici o limba straina, ca nu se poata intelege cu controlorii de zbor rusi, si ceata sa fie din belsug la aterizare…

PS sa fi si tu in avion retardatule portocaliu FORESKIN!

johny 13-04-2010 - 13:25

Intamplare intamplatoare, ghicit de ghicitoare

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS