Acasa InternationalExterne Slovenia nu are bani pentru Grecia

Slovenia nu are bani pentru Grecia

scris de Ziua Veche
2 afisari

.Slovenia, membru al zonei euro din 2007, va fi fortata sa se imprumute si sa isi revizuiasca bugetul pentru a putea participa la planul de ajutor financiar de 110 miliarde de euro pe 3 ani al FMI si UE destinat Greciei, a anuntat marti seara ministrul sloven al finantelor, informeaza Agerpres.


“Slovenia va gasi resursele necesare prin emiterea de bonuri de trezorerie sau un imprumut pe o piata internationala, pentru a putea apoi imprumuta acesti bani Greciei”, a declarat Franc Krizanic, ministru al finantelor sloven, la televiziunea nationala. Slovenia, o mica tara de doua milioane de locuitori, va trebui sa contribuie in cadrul celor 15 tari partenere ale Atenei in zona euro cu o valoare de 384 de milioane de euro la planul de salvare dintre care 144 de milioane urmeaza a fi acordate incepand din acest an.

0 comentariu

NormanFinkel5 02-04-2010 - 14:03

Le este teama ca, daca tragetzi apa la WC, se duc si ***tzii cei mari din Parlamentul Europei pe canal la vale…..

usla 07-04-2010 - 02:59

Asa comunism nu visam noi nici cind ni se oprea curentul si nu circulam iarna ! Si mai urmeaza…..O sa ni se spuna si citi copii sa facem, la ce ora sa ne culcam, de cite ori sa…., ce sa mincam si cit etc.. NU-I BAGATI IN SEAMA!COMUNISMUL NU VA REZISTA MULT!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult