Acasa InternationalExterne Şoferul Dimitri Medvedev era să-şi omoare susţinătorii (VIDEO)

Şoferul Dimitri Medvedev era să-şi omoare susţinătorii (VIDEO)

scris de D.S.S.
2 afisari

Dimitri Medvedev, preşedintele Rusiei, a fost la un pas de producerea unei tragedii. Medvedev era să lovească  un grup de oameni cu un vehicul de teren pe care îl conducea în cursul unei vizite la Kazan, capitala Republicii ruse Tatarstan, conform unei înregistrări video difuzate de presa rusă.

Dimitri Medvedev

Incidentul a avut loc în urmă cu câteva zile, dar înregistrarea a început să circule abia miercuri. Înregistrarea surprinde momentul în care convoiul prezidenţial soseşte în oraşul Kazan, escortat de poliţie şi de serviciile de securitate.


Preşedintele Dimitri Medvedev coboară de la volanul unui vehicul Mercedes uitând să dezactiveze cutia de viteze automată, iar vehiculul continua să ruleze spre mulţimea de oameni adunată pentru a-l întâmpina. Agenţii de securitate ai preşedintelui s-au repezit imediat spre maşină, reuşind să o oprească la doar câţiva metri de mulţime.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult