Acasa InternationalExterne Sondaj. Atitudinea lui Băsescu în problema libiană este corectă

Sondaj. Atitudinea lui Băsescu în problema libiană este corectă

scris de R. C.P.
1 afisari

Majoritatea românilor nu este de acord cu intervenţia militară în Libia.

Basescu a luat decizia corecta in problema libiana, arata sondeajeleŢara noastră ar trebui să aibă o atitudine rezervată în această problemă, arată un sondaj de opinie realizat de Institutul Român pentru Evaluare şi Strategie (IRES).

68% dintre persoanele chestionate nu sunt de acord cu intervenţia militară în Libia, 28% o aprobă, iar 4% nu au răspuns.

De asemenea, 90% dintre respondenţi au auzit de intervenţia militară din Libia şi cei mai mulţi – 51% – cred că aceasta a fost determinată de controlul asupra rezervelor de petrol libiene, în timp ce 42% sunt de părere că motivul intervenţiei militare are ca scop protejarea civililor împotriva atacurilor armatei libiene.

Potrivit sondajului, 66 la sută dintre cei chestionaţi cred că România ar trebui să se abţină în chestiunea intervenţiei militare în Libia, 20% sunt de părere că ţara noastră ar trebui să susţină această intervenţie, iar 11% cred că România ar trebui să se declare împotrivă.

De asemenea, 84% dintre respondenţi sunt de acord cu afirmaţia ‘Traian Băsescu a procedat corect atunci când a spus că ‘o intervenţie militară în Libia este riscantă”, iar 73% apreciază drept corectă atitudinea Germaniei, care s-a abţinut la votul din Consiliul de Securitate al ONU şi care nu participă la acţiunile militare.

8 comentarii

codul x 22-03-2011 - 19:05

BRAVOOOOOOOOOOOOOOO, D=LE BASESCU.Sa ne traiesti.Sa-l lasi in pace pe CONSTANTINESCU ca e muci.Omul doarme pe el si cind se scoala zice:sa traiti d=le presedinte si apoi dupa ce arunca cineva cu apa cu el , il apuca furia si face o sedinta de partid PCR si da indicatii…………………

u s 22-03-2011 - 19:18

Atitudinea cretinului e incorecta, dar lumea nu a prins decat ca Romania sta de-o parte, ceea ce e ok. Cretinopatul insa a dat numai cu mucii in fasole, si numai limbistii si mancatorii lui de fecale considera ca dezaxatul a avut o pozitie corecta. Imbecilul fara limite s-a pozitionat impotriva Europei si SUA, performanta de care numai acest imbecil sinistru era capabil.

codul x 22-03-2011 - 19:30

sa te aud acum cand CONGRESUL AMERICAN il pune pe liber PE OBAMA ca nu a respectat constitutia si nu a cerut aprobarea CONGRESULUI.Cretinoid esti tu si noi trebuie sa luam aprobarea parlamentului intr-o astfel de actiune.Imbecil esti tu – vezi pe cine ar vrea CRINULACHE sa aduca la conducerea armatei.

u s 22-03-2011 - 19:34

Mare bou esti boule. Taratura Basescu trebuia sa faca asta si s-a trezit vorbind. Deci esti de acord ca fiul de catea trebuie suspendat.

Ciu Huhu 22-03-2011 - 19:59

SONDAJUL AISTA-I MINCINOS, CA TOATE SONDAJELE PEDELISTE-SECURISTE-PORTOCALII!!!

digital 22-03-2011 - 22:04

pcr-ule iar ati primit ordin de readucere pe linia de plutire a navei basesciene??!!

u s 22-03-2011 - 22:11

Nu, asta e boland, o face benevol, cica poate-l remarca cineva. Si de nu i-am zis ca se zbate degeaba, ca-s prea multi pe-un loc si nu se califica.

digital 22-03-2011 - 22:16

cred ca iresu a facut sondajul in interiorul institutiei ca lor le place numai intre ei!!!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult