Acasa InternationalExterne Sortimentele de palincă de pe aeroportul din Budapesta

Sortimentele de palincă de pe aeroportul din Budapesta

scris de A.P.
6 afisari

Salonul prezidenţial al aeroportului internaţional Franz Liszt din Budapesta, amenajat pentru a primi delegaţiile străine, a fost echipat de curând cu un dozator de palincă.

Sortimentele de palinca de pe aeroportul din BudapestaPalinca a avut un succes tot mai mare în rândul membrilor delegaţiilor străine, care, de acum înainte, vor putea să ciocnească un pahar după programul de lucru, pentru a sărbători succesele Preşedinţiei, înainte de decolarea avioanelor lor”, a declarat Ferenc Robak, comisarul guvernamental însărcinat cu managementul operativ al Preşedinţiei maghiare, informează Mediafax.

Totodată, aceeaşi sursă consideră că acest salon prezidenţial reprezintă un excelent prilej pentru oaspeţii străini să se familiarizeze cu tradiţiile maghiare acestui popor.

„Pe lângă experienţa profesională, scopul nostru este acela de a oferi oaspeţilor o experienţă culturală şi gastronomică pe care o pot lua apoi mai departe cu ei acasă”, a adăugat Ferenc Robak.

„Sortimentul preferat de bărbaţi este palinca de prune, iar cel preferat de femei este palinca de piersici”, a declarat la rândul său reprezentantul companiei de distribuţie de dozatoare de palincă pe aeroportul din Budapesta. În afara celor două sortimente amintite, dozatorul de palincă din salonul prezidenţial oferă celor interesaţi şi palincă de cireşe. Oaspeţii au la dispoziţie pahare din cristal, iar dozatorul de palincă poate fi utilizat gratuit şi fără limite cantitative.

2 comentarii

Ereticul 03-05-2011 - 23:57

Acum inteleg de ce spunea dl. forumist Bumerang ca ungurii sunt cu un pas inaintea romanilor :))

Viorica Ianc 04-05-2011 - 06:54

Stiam de palinca de caise si nu de piersici.
Taria tzuici ca aperitiv este sanatoasa, nu mai mult !
Dar daca „dozatorul de palinca poate fi utilizat gratuit si fara limite cantitative.”…se pot banui alte intentii.
Se stie ca sub influienta alcolului sovieticii in `55 au lasat Austria in libertate
vesteuropeana in defavoarea Estului Germaniei (DDR). Si asa fara intentie…
unde dai si unde crapa !
Ungurii stiu ce stiu.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult