Acasa InternationalExterne Soţul reginei Elisabeta a II-a, internat în spital. Are infecţii la vezică

Soţul reginei Elisabeta a II-a, internat în spital. Are infecţii la vezică

scris de D.S.S.
134 Afisari

Ducele de Edimburg, soţul reginei Elisabeta a II-a a fost transportat luni de la Castelul Windsor, la spitalul Edward al VII-lea din Londra, ca urmare a unei infecţii la vezică, contractată în timpul festivităţilor Jubileului de Diamant al suveranei, se arată într-un comunicat difuzat de palatul Buckingham.

Soţul reginei Elisabeta a II-a, internat in spital

Prinţul Philip al Angliei, în vârstă de 90 de ani, a participat duminică la Londra, într-o zi foarte friguroasă şi ploiasă, la parada ambarcaţiunilor de pe râul Tamisa, alături de soţia sa Elisabeta a II-a, care sărbătoreşte 60 de ani de la urcarea sa pe tron.  Ducele de Edimburg a fost transportat ‘în mod preventiv’ de la castelul Windsor, în afara Londrei, la un spital din capitala britanică, unde va rămâne câteva zile ‘sub observaţie’.

În comunicat se arată că prinţul este ‘dezamăgit’ de faptul că nu poate participa la festivităţile ultimelor două zile ale Jubileului de Diamant, care au început sâmbătă.  De Crăciun, prinţul Philip a fost spitalizat timp de mai multe zile în urma unor dureri în piept şi a suferit o angioplastie pentru a i se debloca artera coronariană.

1 comentariu

Viorica Ianc 05-06-2012 - 05:31

Normal cu rinichii batrani, ploaie si frig.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS