Acasa InternationalExterne Spania. Mecanicul criminal nu răspunde întrebărilor poliţiei

Spania. Mecanicul criminal nu răspunde întrebărilor poliţiei

scris de A.H.
2 afisari

Mecanicul trenului a cărui deraiere a provocat moartea a cel puţin 78 de persoane, miercuri, la Santiago de Compostela, în nordul Spaniei, a refuzat vineri să răspundă la întrebările anchetatorilor care doreau să îl interogheze la spital, a anunţat poliţia locală, citată de Agerpres.

Spania. Imagini VIDEO cu producerea accidentului de trenMecanicul, arestat pentru ‘imprudenţă’, ‘a refuzat să răspundă poliţiei’ şi va fi ‘prezentat unui judecător cât mai repede posibil’, a declarat o purtătoare de cuvânt a forţelor de ordine. Poliţia din Galicia a anunţat vineri că mecanicul, ‘rănit uşor şi internat în spital’, a fost reţinut cu o seară înainte şi arestat pentru ‘imprudenţă’ şi ‘infracţiuni legate de accident‘.  Acest bărbat în vârstă de 52 de ani, cu experienţă în transportul feroviar şi a cărui fotografie, cu un aer pierdut şi faţa însângerată după accident, a făcut înconjurul mass-media, pare să nu fi reuşit să frâneze la timp, în timp ce trenul, potrivit cotidianului El Pais, circula cu 190 de kilometri la oră, pe un tronson unde viteza era limitată la 80 de kilometri la oră.
Trenul din direcţia Madrid a deraiat miercuri seară la patru kilometri de gara Santiago de Compostela, pe când intra într-o curbă periculoasă. Ancheta pare să se orienteze spre proasta funcţionare a sistemului de siguranţă a căilor ferate combinată cu viteza excesivă. Trenul circula pe o linie de mare viteză care, în acel loc, nu era echipată cu un sistem de control automat al vitezei.
În urma producerii accidentului, cel puţin 78 de persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte 178 au fost rănite, dintre care 81 erau vineri în continuare internate în spital.

6 comentarii

urbos 27-07-2013 - 11:17

„Mecanicul criminal”, ce sa-ti povestesc.

UnUL 27-07-2013 - 12:02

Evident, nătărăule! El sigur a transmis cu câteva secunde înainte de accident că trenul merge cu 190 la oră (pe o porțiune de linie unde viteza maximă admisă era de 80!), că nu poate încetini și că vor deraia.. Trage și tiu concluzia, Scârboșel!

Antibasistul 27-07-2013 - 14:32

Cretinul de mecanic nu stia ca la curbe se merge cu viteza mai mica?

CONGO 27-07-2013 - 16:51

O fi stiut el, dar stia inca si mai sigur ca daca i se intampla ceva, aceasta de la Alah ii vine, deci este halal.

CONGO 27-07-2013 - 17:01

Pe de alta parte a fost cam ca o jumatate de sunicidere. Plus ca insusi marele bandit Basescu (ptiu!) este dovedit ca e total impotriva suniciderii, ca toti pedelistii scarbosi de altfel.

Pe de alta parte, liberalii, care sunt evoluati si superiori, au dovedit prin insasi nevasta lui Antonescu cum se curma suferita pentru ca patria e napadita de pedelisti….

Antibasistul 27-07-2013 - 19:09

Esti obsedat de sinucidere omoara-te!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult