Acasa InternationalExterne Spioana Anna Chapman a ajuns consilier al preşedintelui unei bănci moscovite

Spioana Anna Chapman a ajuns consilier al preşedintelui unei bănci moscovite

scris de Ziua Veche
5 afisari

Spioana rusă Anna Chapman, deportată în cursul verii din Statele Unite, a devenit consilier al preşedintelui unei bănci din Moscova, relatează RIA Novosti, în pagina electronică.

Chapman, care se numără printre cei zece agenţi latenţi ruşi arestaţi în Statele Unite în iunie, este consilier pentru investiţii şi inovaţii din 1 octombrie, potrivit unui comunicat al Fondservicebank, notează Mediafax. Ea scrie, de asemenea, o carte despre potenţialul resurselor web, potrivit aceluiaşi comunicat. Chapman, care a atras atenţia presei din întreaga lume după ce a fost arestată, a apărut în mod neaşteptat la centrul spaţial de la Baikonur, săptămâna trecută, unde a asistat la lansarea navetei ruse Soiuz TMA-M către Staţia Spaţială Internaţională. Anna Chapman a fost unul dintre cei zece agenţi arestaţi şi expulzaţi de Statele Unite în cel mai mare schimb de spioni efectuat după al II-lea Război Mondial.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult