Acasa InternationalExterne Sprijin financiar pentru Chisinau

Sprijin financiar pentru Chisinau

scris de Ziua Veche
1 afisari

.In cadrul intrevederii avute cu Mihai Ghimpu, presedintele interimar al Republicii Moldova, Traian Basescu a afirmat printre altele ca Romania va acorda Moldovei un ajutor financiar de 100 de milioane de Euro, nerambursabili, informeaza Jurnal de Chisinau.

 

  

Este vorba despre un program ce se va derula pe durata a patru ani, banii urmand sa fie alocati in transe anuale de 25 de milioane de Euro care vor merge catre o serie de proiecte de educatie si dezvoltare a infrastructurii locale. In acelasi timp, Traian Basescu a precizat ca guvernul roman va adopta vineri o ordonanta de urgenta care prevede deschiderea unei agentii speciale de acordare a cetateniei romane, cu sediul in Bucuresti si cu unitati teritoriale la Iasi, Galati, Suceava, Cluj si Timisoara. Acesta a mai adaugat si faptul ca acordul privind micul trafic la frontiera va fi aplicabil si functional pana la data de 30 martie.

0 comentariu

FORESKIN 23-03-2010 - 12:27

…Robert Mugabe sau Voronin…)

usla 23-03-2010 - 20:53

Ma surprinde ! Oare au inteles francezii ca sint condusi de o caricatura ? Cind se vor trezi si italienii ETC.?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult