SUA – Obama vs Romney. Ultimele sondaje inainte de alegeri | Ziua Veche
Acasa InternationalExterne SUA – Alegeri prezidenţiale: Pe cine dau câştigător sondajele în duelul Obama – Romney

SUA – Alegeri prezidenţiale: Pe cine dau câştigător sondajele în duelul Obama – Romney

scris de Laurentiu Banches
2 afisari

Ultimele sondaje înainte de alegrile prezidenţiale din SUA îi indică pe preşedintele în exerciţiu  Barack Obama şi republicanul Mitt Romney ca fiind aproape la egalitate într-o luptă umăr la umăr.

SUA - Pe cine dau câştigător sondajele în duelul Obama – Romney

-În sondajul prezentat de Wall Street Journal şi NBC News cu 48 de ore înaintea mult aşteptatului evceiment, un mic avantaj are Barak Obama, creditat cu 48% din intenţiile de vot, în timp ce Mitt Romney ar fi votat de doar 47% dintre alegători. Cu toate acestea, marja de eroare a sondajului este de +/- 2,55 la sută, astfel că situaţia este una de cvasi-egalitate.

Un alt sondaj, realizat pentru USA Today de Institutul Gallup în statele-cheie, îi plasează pe cei doi candidaţi la egalitate, fiecare întrunind 48% din opţiuni. Conform mediafax, o anchetă a Institutului de cercetare Pew, în care au fost intervievaţi alegători care afirmă că şi-au exprimat deja opţiunea, preşedintele în exerciţiu întruneşte 48 % din voturi, iar adversarul său, doar 45 %.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult