Acasa InternationalExterne SUA – Pennsylvania: Trei morți ȋn urma unui atac armat (video)

SUA – Pennsylvania: Trei morți ȋn urma unui atac armat (video)

scris de Laurentiu Banches
5 afisari

Un bărbat înarmat a deschis focul în timpul unei adunări publice dintr-un mic oraş din Pennsylvania, ucigând cel puţin trei persoane.

SUA – Pennsylvania: Trei morți ȋn urma unui atac armat (foto: abclocal.go.com)

Atacul s-a produs în oraşul Ross Township, în comitatul Monroe, la scurt timp după începerea reuniunii, la ora locală 19.00 (02.00, ora României), a transmis postul local de televiziune NBC. Potrivit cotidianului Pocono Record, un oficial local s-a luptat cu el, i-a luat arma şi a tras asupra lui. Conform mediafax, presa localǎ a menționat cǎ atacatorul era conştient în momentul în care a fost luat cu o targă.

Potrivit unui jurnalist al Pocono Record, Chris Reber, atacatorul a tras în pereţi, ridicând nori de praf în sala în care se aflau aproximativ 15 persoane. „Am auzit peste zece împuşcături. Era automat, ca o serie de petarde”, a declarat el pentru pe site-ul cotidianului. Potrivit acestuia, atacatorul, care purta o cămaşă hawaiiană albastră și s-a dus la maşină pentru a aduce o altă armă. Ȋn afarǎ de cele trei persoane care au decedat, alte trei persoane, precum şi atacatorul, au fost rănite ȋn urma incidentului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult