SUA: Atac armat cu autor sinucigaş soldat cu morţi şi răniţi | Ziua Veche
Acasa InternationalExterne SUA: Atac armat cu autor sinucigaş soldat cu 3 morţi şi 4 răniţi

SUA: Atac armat cu autor sinucigaş soldat cu 3 morţi şi 4 răniţi

scris de Laurentiu Banches
2 afisari

O persoană s-a sinucis după ce a omorât 3 oameni şi au răniţi alţi patru la un centru comercial din Milwaukee, în statul Wisconsin din SUA.

SUA: Atac armat cu autor sinucigaş soldat cu 3 morţi şi 4 răniţi (foto: cdn2-b.examiner.com)

Trei persoane au fost ucise şi alte patru rănite într-un atac armat, duminică, la un centru de înfrumuseţare din apropierea unui centru comercial situat la periferia oraşului Milwaukee, în statul american Wisconsin (nord). Conform unui purtător de cuvând al poliţiei, suspectul, un bărbat în vârstă de 45 de ani, Radcliffe Haughton, a fost găsit mort, după ce s-a împuşcat, în apropiere de locul crimei, la Brookfield, în vecinătatea Milwaukee,

Nu sunt cunoscute încă exact cauzele acestei acţiuni, însă presa din Wisconsin avansa ipoteza unei drame familiale, afirmând principalul suspectul a intrat înarmat în centrul unde lucra soţia sa, de care era despărţit, şi fiul lor mai mare. De altfel, tatăl suspectului, Radcliffe Haughton Sr, a afirmat la un post de televiziune local că fiul său „are o problemă de ordin familial”

Un martor ocular a povestit pentru cotidianul Milwaukee Journal Sentinel că a văzut o tânără ieşind desculţă din centrul de înfrumuseţare în parcarea acestuia, „ţipând şi plângând şi cerând ajutor”, în timp ce un alt martor ocular, a văzut, de asemenea, o femeie alergând pe stradă şi fiind urmărită de un bărbat înarmat. Potrivit mediafax, poliţia a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că suspectul a lăsat în urma lui un dispozitiv exploziv artizanal în centrul de înfrumuseţare din Brookfield, unde a avut loc incidentul.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult