Acasa InternationalExterne SUA. Cetăţenii americani să părăsească imediat Yemenul

SUA. Cetăţenii americani să părăsească imediat Yemenul

scris de M.A.
8 afisari

Statele Unite au făcut marţi apel la cetăţenii americani să părăsească Yemenul ‘imediat’, transmite France Presse.

SUA. Cetăţenii americani să părăsească imediat Yemenul

SUA. Cetăţenii americani să părăsească imediat Yemenul

Washingtonul a ordonat, de asemenea, evacuarea personalului diplomatic neesenţial al Ambasadei SUA în Yemen ‘din cauza potenţialului continuu pentru atacuri teroriste‘, informează şi Associated Press.

Acest avertisment al Departamentului de Stat intervine după închiderea mai multor ambasade şi consulate americane în Orientul Mijlociu şi Africa, în contextul unor ameninţări cu atentate din partea reţelei teroriste Al-Qaida, în special în Yemen, transmite Agerpres.

Conform media americane, Washingtonul a decis să-şi închidă ambasadele şi consulatele în urma interceptării unor mesaje conţinând ameninţări cu atentate între liderul Al-Qaida, Ayman al-Zawahiri, şi Nasser al-Whaychi, şeful filialei Al-Qaida în Peninsula Arabică (AQPA), cu sediul în Yemen.

Alerta privind posibile atacuri din partea Al-Qaida a dus, de asemenea, la închiderea altor ambasade occidentale, în special la Sanaa.

9 comentarii

tomi 06-08-2013 - 17:35

Da ce dreacu patira americanii, li s-au terminat toate bombele atomice? Au ajuns sa fuga de niste ciorofloci de islamisti in izmene si kurul gol, tu’le muma’n kur de gunoaie.

urbos 06-08-2013 - 17:59

Americanii se pot salva daca se dez-ji danesc. Alta sansa n-au.

salut 06-08-2013 - 19:02

Tot viteaz, mai tomica, tot viteaz? O mai fi ramas vreo poza cu Aradul in salonul tau, pari cam excitat. Vorbeste cu supraveghetorul despr e pata aia. Voci mai auzi?

tomi 06-08-2013 - 22:21

Bucuros de revedere salut, chiar credeam ca te-ai aruncat pe geam de la inchisoare. Ai fost cuminte si te-au eliberat pe cautiune? Vezi nu mai fura prin gari ca te baga astia cu supliment de recidivant.

salut 07-08-2013 - 01:19

Deci tot viteaz. Ca orice ji dan, dealtfel. Din spatele monitorului. Kkt cu oki.

digital 06-08-2013 - 17:38

Au ajuns sa fuga de niste ciorofloci de islamisti in izmene si kurul gol, tu’le muma’n kur de gunoaie amerloce!

digital 06-08-2013 - 18:40

să părăsească toate țările!

tomi 06-08-2013 - 22:25

Si tu ce dreac vei mai minca eroule? Pina mai vin americanii pe la voi si mai avem si noi citeva zeci de elicoptere si f16 de se exerseaza prin Carpati va pica si voua un capat de os. Daca ramineti singuri nici iarba n-o sa mai aveti.

digital 06-08-2013 - 22:27

tu vezi cum faci cu ”acvariul” ăla de-i ziceți mare!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult