Acasa InternationalExterne SUA: Discuții privind aplicarea unor sancțiuni Ucrainei

SUA: Discuții privind aplicarea unor sancțiuni Ucrainei

scris de Laurentiu Banches
4 afisari

Administrația americană discută cu Congresul despre posibilitatea impunerii de sancțiuni împotriva Ucrainei, care se confruntă cu grave tulburări politice.

SUA: Discuții privind aplicarea unor sancțiuni Ucrainei (foto:todayszman.com)

Washingtonul a mai vehiculat până acum ipoteza adoptării unor sancțiuni împotriva Kievului și cei mai înalți conducători americani, printre care și președintele Barack Obama, și-au exprimat opinia asupra crizei. Vicepreședintele Joe Biden chiar i-a telefonat în două rânduri președintelui ucrainean Viktor Ianukovici. SUA „au retras vizele pentru mai mulți ucraineni implicați în violențele împotriva manifestanților pașnici”, a reamintit purtătoarea de cuvânt a Departamentului de Stat Jennifer Psaki. „Vom discuta despre sancțiuni, dar nicio decizie nu a fost luată”, a adăugat aceasta, potrivit Agerpres.

Cu toate acestea, responsabila a menționat că, pentru prima dată, au loc „consultări cu membri ai Congresului”, dar că aceste discuții „nu lasă să se întrevadă o eventuală decizie”. În ciuda atitudinii critice, SUA par foarte reticente în a impune sancțiuni politice sau economice Ucrainei.Totuși, guvenul american nu intenționează să relaxeze presiunea asupra Kievului, iar secretarul de stat John Kerry a discutat joi telefonic cu mai mulți lideri ai opoziției angajate într-o mișcare proeuropeană de contestare. Kerry ‘a insistat asupra sprijinului ferm al SUA pentru aspirațiile europene democratice ale poporului ucrainean’, conform Departamentului de Stat.

11 comentarii

Tache 31-01-2014 - 08:29

” Francs-maçons en prison ! ” … ” Masonii la inchisoare ! ” urla din toti rarunchii poporul francez !

http://www.youtube.com/watch?v=XI-qVoEHCEs

urbos 31-01-2014 - 08:36

Se trezesc si astia, Parisu a ajuns sa puta a usturoi in ultimu hal.

Mircea 31-01-2014 - 08:40

Inseamna ca sunt multi romani acolo (mai ales liberali). Sa nu-mi spui ca romanii nu consuma usturoi.

urbos 31-01-2014 - 08:47

Du-te si mananca-ti ciorba de burta in cavou. Da-te cu capatana de un perete sa apara „unu”, ca sinteti cam putini p-aici, schizofrenicu dreacu.

pathfinder 31-01-2014 - 09:06

Tu esti singur…

urbos 31-01-2014 - 09:12

Stiu schizofrenicule, tu esti mai multi.
D-aia apareti „toti” deodata, la aceeasi ora.

pathfinder 31-01-2014 - 10:10

Esti bolnav….

UnUL 31-01-2014 - 10:15

Bolnav rău de tot; și, din păcate, incurabil. Imbecilitate toxică în fază terminală.

Tache 31-01-2014 - 09:07

Criminalitatea Occidentului depaseste imaginatia unui om normal !! Poti viziona declaratia acestei jurnaliste britanice, legata de atrocitatile si crimele impotriva umanitatii savarsite impotriva Libiei lui Muamar Gaddafi.

http://www.youtube.com/watch?v=43I71i_kBSM

Tache 31-01-2014 - 09:24

Daca statul francez il asasineaza pe Dieudonné Mbala Mbala, n-ar fi prima oara cand asasineaza un comediant, desi ar fi prima oara in care motivele ar fi prea evidente. Incultura politica ucide ! Nu te poti asocia cu diversi evrei, de stanga, trotzkisti sau alte categorii, si viata ta sa fie in siguranta.

Povestea trista a lui Coluche :

http://www.youtube.com/watch?v=KPG6GHKFz1A

UnUL 31-01-2014 - 10:16

Cine dreak să-l asasineze? Trebuie doar să-i dea un șut serios în koor.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult