Acasa InternationalExterne SUA: Focuri de armǎ la Universitatea Princeton

SUA: Focuri de armǎ la Universitatea Princeton

scris de Laurentiu Banches
12 afisari

Focuri de armă au fost trase marţi în incinta prestigioasei Universităţi americane Princeton, în apropiere de clădirea istorică Nassau Hall, fără ca cineva să fie rănit.

SUA: Focuri de armǎ la Universitatea Princeton (foto:en.docsity.com)

Poliţia a intervenit la faţa locului şi a interzis accesul în Nassau Hall, a precizat universitatea în mesaje postate pe site şi pe contul de Twitter. Nassau Hall este principalul imobil al universităţii, datând din secolul al XVIII-lea.

America a fost traumatizată în ultima perioadă de o serie de atacuri armate în şcoli şi universităţi. În decembrie a avut loc un atac armat într-o şcoală primară de la Newton (Connecticut), în care fost ucise 26 de persoane. Pe 16 septembrie, un bărbat înarmat a omorât 12 persoane, într-o clădire aparţinând Marinei, la Washington, după care s-a sinucis. Conform mediafax, ȋn 2007, un student în vârstă de 23 de ani a uncis 32 de colegi de clasă şi profesori, după care s-a sinucis, la Institutul Politehnic din Virginia, cea mai sângeroasă dramă din şcolile americane.

1 comentariu

IngerAlbastru 09-10-2013 - 10:07

N-au fost gasite urme de folosire de arme de foc in cladire sau in campus.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult