Acasa InternationalExterne SUA: Milioane de atacuri cibernetice asupra armelor nucleare

SUA: Milioane de atacuri cibernetice asupra armelor nucleare

scris de Marius Bâtcă
3 afisari

Sistemele de computere ale agenţiei care se ocupă de stocul de armele nucleare al Statelor Unite sunt ţinta a milioane de atacuri informatice lansate de hackeri în fiecare zi, potrivit Administratiei Naţionale pentru Securitate Nucleara a SUA.

nuclear hackersUn purtător de cuvânt al Administratiei Naţionale pentru Securitate Nucleara spune că National Security Enterprise a SUA are de a face cu până la 10 milioane de evenimente de securitate cibernetică semnificative din punct de vedere a securităţii în fiecare zi, din care, mai puţin de o sutime dintr-un procent pot fi catalogate ca atacuri reuşite împotriva infrastructurii de calculatoare a National Security Enterprise.

Astfel, putem vorbi despre un număr maxim de atacuri reuşite în fiecare zi de aproximativ 1000, informează chicagotribune.com.

Adam Segal, un expert în securitate cibernetică, a estimat că este foarte improbabil ca hackerii să poată sa lanseze de la distanţă un focos nuclear.

Administratia Naţională pentru Securitate Nucleara a SUA spune ca nu ştie să existe viruşi care să poată să lanseze un focos nuclear.

2 comentarii

urbos 22-03-2012 - 19:40

Da, ca rachetele stau legate ca proastele la internet. Duceti-va dreacu cu prostiile voastre.

Dorin C. 23-03-2012 - 17:02

Oare cind or pricepe toti ca website-urile astea sint puse pe internet doar la deruta, sa vada si ei oare cine are interesul sa le caute si sa incerce sa le penetreze. Totul este doar praf in ochii hacker-ilor fraieri.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult