Acasa InternationalExterne SUA ofera ajutor umanitar si medical Coreei de Nord, afectata de inundatii

SUA ofera ajutor umanitar si medical Coreei de Nord, afectata de inundatii

scris de Ziua Veche
2 afisari

.Statele Unite au anuntat marti ca au acordat, saptamana trecuta, un ajutor umanitar si medical Coreei de Nord, afectata de inundatii. „Un avion cargo care transporta ajutoare umanitare a sosit la 2 septembrie”, a declarat Philip Crowley, purtatorul de cuvant al diplomatiei americane, transmite Mediafax.


Aceste resurse vor fi administrate de asociatii umanitare neguvernamentale. Alte zboruri sunt prevazute pentru o valoare totala de 750.000 de dolari, a precizat un reprezentant al Departamentului de Stat. Peste 250.000 de persoane au fost evacuate in provincia Liaoning, din nord-estul Chinei, si peste 5.000 in Coreea de Nord, din cauza inundatiilor importante provocate de ploile torentiale in august, potrivit unor surse oficiale.

0 comentariu

Sanda Butnaru 19-04-2010 - 18:24

Antonescu si Moisescu împreuna cu mina lor forte Mihai Balasescu, cunoscu în PNL ca și falsificatorul de voturi, ar face bine sa plece. Pentru binele partidului pe care îl iubesc asa mult ca l-au adus de la 20% la 14% în ultimul sondaj.

Anonim 19-04-2010 - 18:35

Brad a plătit cu 30% mai mult pe laptopuri și consumabile. Am sa dau publicității factura!

Turcu 19-04-2010 - 20:11

Ion Brad musafirul provizoriu din Aviatorilor (biroul lui Orban), care cumpăra laptopuri și consumabile de la firma la care este acționar băiatul lui, ne-a amenințat alaltăieri cu ascultarea mobilelor și interceptarea emailurilor! Cită îngălare la el. In rest numărul angajaților de la sectorul 1 se mărește. Așteptam din zi în zi sa ne dea afara!!!

Florea 20-04-2010 - 10:53

Mai ceva decit guvernul BOC, Ion Brad te pune sa faci si sa semnezi o hirtie pentru orice. Aud ca l-a pus pe Stroe sa semneze protectia muncii!?

Monica B 20-04-2010 - 19:40

Moisescu și Ioana Costescu adevărații lideri PNL în mandatul mult prea absentului Crin fac afaceri la greu cu Dorin Cocos.

Andra 22-04-2010 - 15:32

…..pentru ca se duce vorba, ca de ea asculta orbește toți liderii PNL, în frunte cu Antonescu. De ce ? Pentru ca e „apropiata” lui Chiliman și partenera de afaceri cu Moisescu și ei finanțează PNL. Dar ce draga, banii pe care ii dam noi în filiale nu sunt buni, nu se pun la număr? La primul Congres( asa cum merge PNL o sa fie repede) am sa o cunosc și eu pe muierea în fata căreia Stroe ia poziție de drepți iar Antonescu se pleacă!!! Intre timp, dacă e asa, mai că as baga de rușine capul în nisip ca Struțul.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS