Acasa InternationalExterne SUA și Europa sunt următoarea țintă a jihadiștilor

SUA și Europa sunt următoarea țintă a jihadiștilor

scris de C.P.
2 afisari

SUA și Europa sunt următoarea țintă a jihadiștilor. Avertisementul îngrijorător a fost lansat de Regele Abdallah al Arabiei Saudite, indignat de lipsa de reacție a Occidentului la acest fenomen.

SUA și Europa sunt următoarea țintă a jihadiștilor.

SUA și Europa sunt următoarea țintă a jihadiștilor.

‘Vedeți cum ei (jihadiștii) fac decapitări și lasă copiii să se afișeze cu capete tăiate pe stradă’, a mai spus el, exprimându-și revolta față de ‘cruzimea’ unor astfel de acte. ‘Ceea ce au comis și ceea ce vor mai comite nu reprezintă un secret pentru voi. Dacă îi neglijăm, sunt sigur că într-o lună vor ajunge în Europa, iar o lună mai târziu în America’, a avertizat el.

‘Vă cer să le transmiteți acest mesaj conducătorilor voștri: trebuie să combatem terorismul cu forța, rațiunea și rapiditatea necesare’, a subliniat suveranul adresându-se diplomaților.

‘Terorismul nu cunoaște granițe, iar amenințarea sa ar putea atinge mai multe țări din afara Orientului Mijlociu’, unde jihadiștii din Statul Islamic (SI) acționează cu brutalitate pe teritoriile cucerite din Siria și Irak, a conchis Regele Abdallah.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult