Acasa InternationalExterne SUA sunt interesate de elicopterele rusesti Mi-17

SUA sunt interesate de elicopterele rusesti Mi-17

scris de Ziua Veche
221 Afisari

.Ministrul american al apararii, Robert Gates a declarat intr-un interviu pentru agentia rusa Interfax ca SUA sunt interesate de achizitionarea unor elicoptere ruse tip Mi-17 care sunt adaptate la conditiile din Afganistan, informeaza Agerpres, citata de RRA.


„Suntem interesati de cumpararea unor Mi-17 ruse. Aceste aparate sunt adaptate la conditiile afgane. Dorim achizitionarea unor aparate de acest tip, numai ca ne-am confruntat cu o oarecare opozitie aici, in interiorul SUA. Producatorii americani de elicoptere nu inteleg intentia noastra de a cumpara aparatele ruse”, a spus Robert Gates. Data la care ar putea fi luata decizia de cumparare a elicopterelor ruse nu a fost precizata. Ministrul american al apararii a facut aceste afirmatii inaintea convorbirilor pe care urmeaza sa le poarte miercuri la Washington cu omologul sau rus Anatoli Serdiukov, aflat intr-o vizita in SUA.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult