Acasa InternationalExterne Suspendarea “totală”. Turcia se joacă de-a Imperiul Osman cu Israelul

Suspendarea “totală”. Turcia se joacă de-a Imperiul Osman cu Israelul

scris de M.A.
25 afisari

Se încing periculos spiritele la Ankara. Erdogan a început să se joace de-a Imperiul Osman cu cine nu trebuie: Israelul.

Se apleaca Ankara dupa sapun

Se apleaca Ankara dupa sapun?

Premierul turc Recep Tayyip Erdogan a anunţat marţi „suspendarea totală” de către Turcia a legăturilor sale comerciale şi militare cu Israelul, transmit agenţiile de presă internaţionale citate de Agerpres.

„Suspendăm complet legăturile comerciale, pe cele militare şi pe cele din industria de apărare. Acest proces va fi urmat de alte măsuri”, a afirmat Erdogan, citat de agenţia turcă Anadolu (Anatolia).

El a indicat totodată că are în vedere o escală în Gaza în contextul vizitei pe care urmează să o efectueze săptămâna viitoare în Egipt, precizând că, deocamdată, nu s-a luat o decizie finală în acest sens. „Suntem în discuţii cu partea egipteană în legătură cu această problemă. Deocamdată nu s-a stabilit nimic”, a declarat premierul turc presei de la Ankara.

Vinerea trecută, Turcia a anunţat expulzarea ambasadorului Israelului la Ankara şi îngheţarea relaţiilor militare bilaterale, în replică la refuzul statului evreu de a prezenta scuze, ca urmare a interceptării de către marina militară israeliană a unui feribot turc din flotila umanitară pentru Gaza. Operaţiunea, desfăşurată la 31 mai 2010, s-a soldat cu moartea a nouă cetăţeni turci.

64 comentarii

ParpanghEL- ..BANK-I-MOON,cu CAL canul ,e altha Poveste 07-09-2011 - 10:20

Poveste recenta desii pescadoarele turcaletzilor braconeaza demultisor in apele teritoriale, dar ce mai conteaza cateva tone de pheste , cand noi santem renumiti pt. lejeritatea cu care tratam disparitia a 193,5 (una suta noua zeci si trei virgula cinci ) T O N E aur curat de 23,99 karate. Iar daca vizitezi muzeul de la T O P C A P I (ISTANBUL) vei constata cu mandrie ca majoritatea exponatelor din aur au fost donate si primite din Principatele Romanesti, basca carutele cu fete alese pt. …SUBLIMA POARTA! aSA CA povestea cu CAL canul este super.fluu!

Ciu Huhu 07-09-2011 - 15:26

Israelu a fost provincie a Imperiului Otoman, turc, deci Turcia are drepotul sa-si recupereze aceasta provincie.

sugemio 07-09-2011 - 22:00

Mai bou ranit la cap!!!!
Principatele Romane,Bulgaria ,etc au fost sub stapanirea imperiulu Otoman..hai sa le dam Romania!!!!1
Hai sictir infectie umana!!!!!!Cretinule!

urbos 07-09-2011 - 22:53

Vierme circumcis, turcii n-au ocupat niciodata Tarile Romane, s-a platit doar tribut.

ParpanghEL- Dupa lipsa de logica 07-09-2011 - 15:46

A huhurezului poate si Romania sa devina Pasalic cu capitala la Buda, ca a mai fost,odata ! Emmbecilu-lee

Ciu Huhu 07-09-2011 - 16:29

Romania (Modova, Muntenia, Ardealul) nu fuse niciodata pasalic ca Israelu’ si Ungaria, Budapesta nu-i capitala Romaniei. e a Ungariei!
Traiasca Imperiul turc, otoman cu pasalicurile Israel si Ungaria!

ParpanghEL- Huo-huo ciuciule agramat 07-09-2011 - 16:57

,,Drepotul” dupa minciutza ta si limba ta cu sarg la Sublima Poarta tot nu mai reinvie ce a grepit odata, demult si definitiv. Ori cate cuninglinguri ai trage tu si alti allienatzi,de peacilea sub obladuirea ingaduitoare a bookmasterilor…

Ciu Huhu 07-09-2011 - 17:12

Traiasca Imperiul Osman, Otoman, Turc imptreuna cu pasalicurile lui Israel si Ungaria!

Ciu Huhu 07-09-2011 - 17:49

Tu esti cu adevarat agramat, nu io, toate comentariile tale-s agramate!
Din neatentie fac uneori greseli!

ROmanul 07-09-2011 - 22:40

Israelul e o tara cam cat Republica Moldova. Se baga in seama cam mult. Si de ce ma rog nu trebuie sa se lege de Israel Turcia? Se vede ca Turcia a fost candva Imperiu. Nu sunt obisnuiti sa linga dosuri…

ParpanghEL- Huo-huo ciuciule agramat 08-09-2011 - 03:52

Mai,mai patrapulea ,am fost retinut si ponderat cu tine semidoctule. Mai iesti si pretentios allienat-ule! Hai, marsh in pm, vitta retardata

Ciu Huhu 10-09-2011 - 12:52

Sictir in Israel agramatule!

1 2

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS