Acasa InternationalExterne Sute de mii de ucrainieni protestează la Kiev

Sute de mii de ucrainieni protestează la Kiev

scris de D.P.
2 afisari

Circa 200.000 de manifestanți proeuropeni s-au adunat duminică în Piața Independenței din Kiev, unde protestează de o lună contra schimbării de poziție a președintelui ucrainean în privința integrării europene a Ucrainei, în favoarea Rusiei.

Sute de mii de ucrainieni protestează la Kiev foto-Agerpres

În jurul orelor 10:00 GMT, piața era plină de lume iar manifestanții continuau să sosească pentru această nouă acțiune de masă organizată după cele din ultimele două duminici care au mobilizat sute de mii de oameni.

AFP a relatat că puterea de la Kiev urmează să organizeze și ea o adunare la câteva sute de metri distanță de Piața Independenței, la aceeași oră, după ce a mobilizat în ajun zeci de mii de persoane venite din diferite regiuni ale Ucrainei în grupuri organizate, dintre care unele au mărturisit că au fost plătite, potrivit agenției franceze de presă.

6 comentarii

Tache 15-12-2013 - 14:19

Senatorul John McCain se afla la Kiev si s-a intalnit sambata cu liderii opozitiei. Acelasi senator a fost si in Siria, inainte de atacul cu arme chimice, unde s-a intalnit cu liderii rebelilor din Siria. S-a demonstrat mai tarziu ca acest atac a fost opera rebelilor. Prezenta lui in Ucraina semnifica intensificarea operatiunilor clandestine occidentale in aceasta tara. Vom avea parte de mai multe stiri de acolo. Pentru deblocarea situatiei este nevoie de victime omenesti.

Paul din Ohio 15-12-2013 - 15:37

Mai diversionistule Tache,
Care „rebeli” aveau acces la armele chimice ale lui Assad? Vai de capul tau.

urbos 15-12-2013 - 15:46

O fi greu ba Paulica ba…

Antibasistul 15-12-2013 - 15:57

Paul ot bOhio, americanii au acces la armele lor chimice cu acare au inarmat si pe spinzuratul Sadam Husein al Irakului!

Ad 16-12-2013 - 08:03

Urmeaza un colaps economic si o dezintegrare cu sute de nii de refugiati la fel ca in Libia sau Iraq din care Romania nu va putea recupera nici un teritoriu pentru ca e dezarmata.

pathfinder 16-12-2013 - 13:11

Colaps economic?
Ma indoiesc. Din punct de vedere economic Ucraina va sta la fel de „bine” ca si pana acum.
Problema este alta. Ramanand in sfera de influenta ruseasca, Ucraina va stagna economic. Si nu doar economic…
Si pe termen lung…

Daca insa urmeaza o dezintegrare, poti sa fii (aproape) sigur ca Romania se va alege si ea cu ce trebuie. Si asta pentru ca cetatenii ucraineni din zonele respective vor prefera sa fie in UE. Din sute de motive.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult