Acasa InternationalExterne “Tbilisi, invadat de tancuri rusesti. Saakasvili a fost ucis”

“Tbilisi, invadat de tancuri rusesti. Saakasvili a fost ucis”

scris de Ziua Veche
30 Afisari

.Un canal de televiziune din Georgia si-a cerut scuze pentru ca a provocat panica, dupa ce a difuzat stiri false privind invadarea capitalei, Tbilisi, de catre tancurile rusesti si uciderea presedintelui, transmite Radio Romania Actualitati.


Postul de televiziune „Imedi” a difuzat o emisiune in formatul unui program de stiri, in timpul careia s-a anuntat asasinarea presedintelui Mihail Saakasvili si inceperea razboiului cu Rusia. Telespectatorii au fost anuntati ca este vorba de un material imaginar doar printr-o scurta fraza difuzata la inceputul si dupa incheierea programului, care a durat o jumatate de ora. Georgienii, inspaimantati, au „inundat” serviciile de urgenta cu apeluri telefonice, crezand ca se repeta conflictul din 2008 cu Rusia. In mesajul transmis pe Facebook, seful companiei Imedi TV, George Avaladze, a afirmat ca ii pare rau ca a provocat panica.

0 comentariu

gicu 27-03-2010 - 05:00

ma cu bomba odata sa terminam ce dracu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS