Acasa InternationalExterne Teheranul sustine ca nu intentioneaza sa produca rachete capabile sa loveasca SUA

Teheranul sustine ca nu intentioneaza sa produca rachete capabile sa loveasca SUA

scris de Ziua Veche
5 afisari

.Ministrul apararii iranian, generalul Ahmad Vahidi, a dezmintit ca tara sa ar intentiona sa produca rachete balistice intercontinentaleI capabile sa loveasca Statele Unite ale Americii. “Nu avem un asemenea, program”.

Aceste zvonuri fac parte din “razboiul psihologic al dusmanilor”, a raspuns ministrul iranian la o intrebare legata de un raport al Ministerului Apararii american, conform caruia Iranul ar putea fabrica o racheta balistica cu raza lunga de actiune pana in 2015. Potrivit Agerpres, in cadrul unei recente audieri in fata comisiei parlamentare de resort, adjunctul ministrului apararii american, James Miller, a declarat ca Iranul ar putea produce asemenea rachete in urmatorii cinci ani, dar cu “ajutor strain”.

Washingtonul urmareste cu atentie evolutia programului iranian de rachete, acuzand Teheranul ca incearca sa se doteze cu arma nucleara sub masca unor activitati atomice civile, acuzatie respinsa vehement de catre Iran.

0 comentariu

FORESKIN 31-03-2010 - 17:06

..cu reprezentantii etnici romani…

Ion Sigheorghe 31-03-2010 - 22:04

Pentru o mai libera si sigura circulatie a celor peste 70% din etnicii maghiari care traiesc in apropierea frontirerlor Ungariei ar fi mai potrivit ca acestia sa beneficieze, nu de o viza tip Schengen, ci de una tip Roentgen.

Astfel,ar putea fi anticipate halucinantele revendicari administrativ-teritoriale si, cu ajutorul terapiilor intensive moderne,vindecati de sindromul frontiero-deficitar dobandit.
Ferice de maghiarii din Kamceatka, Republica Malgasa sau Quezaltenango.

Joszi 01-04-2010 - 08:55

nu inteleg de ce orice incercare legitima din partea guvernului maghiar de protejare a minoritatii nationale este vazut ca un atentat la siguranta Romaniei

dar voi nu protejati romanii de pretutindeni? de ce maghiarii sa nu isi poata proteja si apara pe cei de-acelasi sange?

imi pare rau sa o spun, insa exista foarte mare lipsa de civilizatie in romania

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult