Acasa InternationalExterne Telefon rosu Bucuresti-Chisinau

Telefon rosu Bucuresti-Chisinau

scris de Ziua Veche
5 afisari

.Premierul R. Moldova, Vlad Filat, a avut luni seara o convorbire telefonica cu Presedintele Romaniei Traian Basescu si cu prim-ministrul Emil Boc, in timpul careia au fost discutate probleme legate de punerea in practica a intelegerilor anterioare.


 

Potrivit Guvernului de la Chisinau, in cadrul convorbirii, s-a mentionat ca podul Radauti-Lipcani va fi pus in functiune in decurs de zece zile, iar, peste doua saptamani, la Bucuresti, vor demara negocierile privind finantarea de catre partea dreapta a Prutului a proiectelor de infrastructura in Republica Moldova. In urmatorii patru ani, vor fi alocate 100 de milioane de euro, in transe egale. De asemenea, cei trei demnitari romani au confirmat ca este necesara interconectarea retelelor de gaze si energie electrica ale celor doua state in viitorul apropiat.

0 comentariu

Gicu baiat da Cartie 23-03-2010 - 23:31

Pai exterminau deja de cativa ani talibanul pakistanez. Ala sa si-l bage undeva soldatii lor puturosi ca poate asa mai prind si ei vreun terorist ceva. Pe cei cativa pakistanezi cu MP-5 din hotelul ACELA din Mumbay exact cu chili i-ar fi oprit careva.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult