Acasa InternationalExterne Tensiune: Rusia a expulzat un diplomat german de la Moscova

Tensiune: Rusia a expulzat un diplomat german de la Moscova

scris de S. P.
10 afisari

Rusia confirmă expulzarea unui diplomat german de la Moscova, ca răspuns la „acţiuni ostile” ale Berlinului, a anunţat agenţia RIA Novosti.

Tensiuni fără precedent între Rusia și Germania.

Tensiuni fără precedent între Rusia și Germania.

„Departamentul de Informaţii al Ministerului rus de Externe a confirmat expulzarea unui angajat al ambasadei Germaniei la Moscova, ca răspuns la acţiuni ostile ale autorităţilor germane la adresa unui angajat al unei instituţii ruse din Germania”, a precizat RIA Novosti.

O sursă din Ministerul german de Externe a anunţat, sâmbătă, că o colaboratoare a ambasadei Germaniei la Moscova a fost expulzată la solicitarea autorităţilor ruse.

Publicaţia Der Spiegel a anunţat că decizia Rusiei intervine după ce autorităţile de la Berlin au expulzat un diplomat rus de la Consulatul general din Bonn, din vestul Germaniei.

Rusia şi Occidentul se confruntă cu cea mai gravă criză de la încheierea Războiului Rece, pe fondul conflictului din Ucraina.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult